Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Avokuntoutusta valtimopotilaille. Kenelle kuntoutus on tarkoitettu? sepelvaltimotautipotilaille pallolaajennetuille ja ohitusleikatuille potilaille potilaille,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Avokuntoutusta valtimopotilaille. Kenelle kuntoutus on tarkoitettu? sepelvaltimotautipotilaille pallolaajennetuille ja ohitusleikatuille potilaille potilaille,"— Esityksen transkriptio:

1 Avokuntoutusta valtimopotilaille

2 Kenelle kuntoutus on tarkoitettu? sepelvaltimotautipotilaille pallolaajennetuille ja ohitusleikatuille potilaille potilaille, jotka sairastavat lieviä aivoverenkierto-häiriöitä henkilöille, joilla on paljon valtimotautien vaara-tekijöitä (RR, diabetes, kohonnut kolesteroli, huomattava ylipaino jne.) Mitä Tulppa-ryhmässä tehdään? opetellaan terveellisiä elämäntapoja ja arkiliikuntaa seurataan terveys-arvojen muutosta tuetaan toisia ja vaihdetaan kokemuksia valtimosairaudesta ja sen hoidosta ryhmän ohjaajina toimivat sairaanhoitaja /terveydenhoitaja ja fysioterapeutti/kuntohoitaja. Lisäksi ryhmässä on mukana vertaisohjaaja, joka itse sairastaa valtimotautia.

3 Milloin ja missä? tulppa-ryhmiä järjestetään ympäri vuoden Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin sekä Imatran terveysasemilla ryhmät kokoontuvat kerran viikossa, n. 2,5 tuntia kerrallaan yhteensä 10 kertaa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu seurantatapaamiset 6 ja 12 kk:n kuluttua ryhmän alkamisesta. osallistuminen on maksutonta Ilmoittautuminen ja lisätiedot? Lemi, Luumäki, Savitaipale Tulppakoordinaattori/-vastaava Tuula Pekkanen arkipäivisin klo 12-13 p. 05 352 7027 Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala Tulppakoordinaattori/-vastaava Outi Pöyhönen arkipäivisin klo 8-14 p. 044 2629842 Lappeenranta, Joutseno, Taipalsaari, Ylämaa Tulppavastaava Eija Lehtinen p. center 05 3527260 / soittopyyntö Imatra Tulppakoordinaattori Raija Saarelma arkipäivisin p. 020 617 3128, raija.saarelma@imatra.fi

4 Tee sydämellesi hyvää ja hakeudu mukaan Tulppa-ryhmään.


Lataa ppt "Avokuntoutusta valtimopotilaille. Kenelle kuntoutus on tarkoitettu? sepelvaltimotautipotilaille pallolaajennetuille ja ohitusleikatuille potilaille potilaille,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google