Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Mielipidekysely terveyspalvelujen tuottamisesta 1 (kansanedustajat)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Mielipidekysely terveyspalvelujen tuottamisesta 1 (kansanedustajat)"— Esityksen transkriptio:

1 Mielipidekysely terveyspalvelujen tuottamisesta 1 (kansanedustajat)

2 Mielipidekysely terveyspalvelujen tuottamisesta Tutkimuksen kohteena myös terveydenhuoltoon perehtyneitä kansanedustajia Tutkimuksen vastasi kansalaisten lisäksi myös 22 kansanedustajaa. Kansanedustajien vastaukset olivat samansuuntaisia kuin kansalaistenkin. Suurimmat erot koskivat valmiutta korkeampiin maksuihin nopeamman ja laadukkaamman palvelun saamiseksi. Puolet vastanneista kansanedustajista olisi valmis korkeampiin maksuihin, kun kansalaisista valmiuksia olisi 75 %:lla.

3 Mielipidekysely terveyspalvelujen tuottamisesta Hyväksyttekö, että kunta käyttää julkisten terveyspalvelujen tuottamisessa apunaan yksityisiä palveluntuottajia?

4 Mielipidekysely terveyspalvelujen tuottamisesta Kumpi on mielestänne julkisten terveyspalvelujen tuottamisessa tärkeämpää: palvelujen saatavuus, laatu ja kustannukset vai se, tuottaako palvelun julkinen vai yksityinen yksikkö?

5 Mielipidekysely terveyspalvelujen tuottamisesta Tulisiko kunnan aktiivisesti vertailla omaa palvelutuotantoaan ja ostopalveluvaihtoehtoja löytääkseen kuntalaisille kokonaisuutena parhaan palvelujen tuottamistavan?

6 Mielipidekysely terveyspalvelujen tuottamisesta Olisitteko valmis maksamaan korkeampia maksuja terveyspalveluista, jos siten saisitte nopeampaa ja laadukkaampaa palvelua?

7 Mielipidekysely terveyspalvelujen tuottamisesta Entä tulisiko potilaan valinnanvapautta hoitopaikan ja hoitavan lääkärin valinnassa lisätä?

8 Mielipidekysely terveyspalvelujen tuottamisesta Johtopäätökset Vastanneet kansanedustajat pitivät palvelujen tuotantovastuun jakamista yksityisille hyväksyttävänä. Vastanneiden kansanedustajien näkemyksen mukaan palvelujen tuottajataholla on toissijainen merkitys palvelujen saatavuuteen, laatuun ja kustannusten verrattuna. Kuntien tulisi aktiivisesti vertailla palvelutuotantoaan ja ostopalveluvaihtoehtoja.

9 Mielipidekysely terveyspalvelujen tuottamisesta Johtopäätökset Puolet vastanneista kansanedustajista olisi valmiita maksamaan nykyistä enemmän nopeammasta ja laadukkaammasta palvelusta. Potilaan valinnanvapautta tulisi lisätä.


Lataa ppt "Mielipidekysely terveyspalvelujen tuottamisesta 1 (kansanedustajat)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google