Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PETER PAN JA MIKÄ-MIKÄ-MAA "Toinen tähti oikealta ja suoraan aamuun” - lukuharrastuksen edistämisprojekti 4. luokkalaisille.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PETER PAN JA MIKÄ-MIKÄ-MAA "Toinen tähti oikealta ja suoraan aamuun” - lukuharrastuksen edistämisprojekti 4. luokkalaisille."— Esityksen transkriptio:

1 PETER PAN JA MIKÄ-MIKÄ-MAA "Toinen tähti oikealta ja suoraan aamuun” - lukuharrastuksen edistämisprojekti 4. luokkalaisille

2 Lukuteemoja ovat: merirosvot, keijut, intiaanit, jättiläiset, villieläimet, lohikäärmeet, peikot, haltiat, noidat, merenkulku, meriseikkailut, merikapteenit, avaruus, tähdet, ystävyys…

3 Lukuharrastusta ovat tukeneet: Lukuharrastusta tukevat: Koululla järjestettävä vinkkaustunti 4 viikon lukujakso ja lukupassi, johon lukijat arvioivat lainaamiansa kirjoja Lukukokemusten jakaminen koululla 4 viikon lukujakson lopussa. Omatoimisen lukemisen jatkaminen ja lukupassin täyttäminen Kunkin luokan innokkaimman lukijan huomioiminen kevätjuhlassa – innokkain lukija on se, jonka lukupassiin on kertynyt eniten luettuja sivuja. Lukemisesta ja lukijoiden omista harrasteista kumpuavat tuotokset kirjaston näyttelyssä.  Myös tietokirjojen lukeminen osaksi lukuharrastusta.  Kirjastogallerian näyttelyssä on nyt esillä osa näistä lukukokemusten innoittamista töistä.

4 Tuloksia: Kevätkaudella: Eniten lukenut oppilas luki 33 kirjaa ja 5716 sivua Luettujen sivujen määrät vaihtelivat 107 ja 5716 välillä Keskimäärin oppilaat lukivat 851 sivua Mediaani oli 671 sivua.

5 Oppilaiden palaute

6

7

8

9

10

11 Muut tulokset Lastenosaston lainat ovat kasvaneet alkuvuodesta 20.4 % v. 2009 Karkkilassa jokainen 0-17 vuotias lapsi lainasi 25 kirjaa. (Lukki=26,1) v. 2010 määrä noussee 26,5:een kirjaan.


Lataa ppt "PETER PAN JA MIKÄ-MIKÄ-MAA "Toinen tähti oikealta ja suoraan aamuun” - lukuharrastuksen edistämisprojekti 4. luokkalaisille."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google