Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Opinnäytetyö tutkimus

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Opinnäytetyö tutkimus"— Esityksen transkriptio:

1 Opinnäytetyö tutkimus
Joonas Jokinen Timo Hakala Toni Laakso Santeri Lehtonen

2 Opinnäytetyö Petri Hakamäen opinnäytetyö, joka käsittelee ATM-verkkoelementin synkronointiohjelmistoa.

3 Työn tavoitteet Selvittää DX 200 ATM –järjestelmäperustaan kuuluvan, synkronointiohjelmiston rakenne ja toiminta. Selvittää miten synkronointijärjestelmälle esitetyt vaatimukset toteutetaan ohjelmalohkojen välisellä sanomanvaihdolla.

4 Käytetyt tutkimus/kehitysmenetelmät
Opinnäytetyössä on käytetty hyväksi ATM-verkkoelementin fyysistä laitteistoa, verkkorajapintoja sekä synkronointirajapintoja. Selvitetty ATM-verkkoelementin tuotemäärittely ja vaatimukset eri standardeista Ehkä tärkein asia on ollut tutustua DX 200 ATM – perusarkkitehtuuriin, josta edellä mainitut kohteet on saatu eroteltua.

5 Työn tarkastelu Opinnäytetyössä kuvataan todella tarkasti DX 200 ATM – perusarkkitehtuurin toiminta ja toteutus. Työssä on myös käsitelty yleisesti tuoteprosessia, sekä tuotekehitysprosessia System Software – osastolla. Työssä on otettu hyvin huomioon toimeksiantajan eli Nokia Networksin erilaiset omat vaatimukset ja käytännöt.

6 Tulokset Opinnäytetyöllä saavutettiin ATM – verkkoelementin synkronointijärjestelmän ylläpitäminen laitteistossa ja ohjelmistossa tapahtuvien muutosten aikana. Opinnäytetyöstä selviää, että mahdollisia jatkokehitysmahdollisuuksia on vielä monia. Opinnäytetyötä voidaan pitää onnistuneena, mistä kertoo myös työstä saatu arvosana 5.


Lataa ppt "Opinnäytetyö tutkimus"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google