Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Miguel de Cervantes Tekijät Taha ja Ada. Miguelin elämän vaiheet: Miguel on syntynyt 29. syyskuuta 1547. Alcalá de Henares, astilia, Espanja. Miguel on.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Miguel de Cervantes Tekijät Taha ja Ada. Miguelin elämän vaiheet: Miguel on syntynyt 29. syyskuuta 1547. Alcalá de Henares, astilia, Espanja. Miguel on."— Esityksen transkriptio:

1 Miguel de Cervantes Tekijät Taha ja Ada

2 Miguelin elämän vaiheet: Miguel on syntynyt 29. syyskuuta 1547. Alcalá de Henares, astilia, Espanja. Miguel on kuollut 23. Huhtikuuta 1616. Madrid, kastilia, Espanja.

3 Miguelin saavutukset Vuonna 1613 Cervantes julkaisi kaksitoista novellia sisältävän käänteentekevän, lähes kaikkia aikansa tyylilajeja hyödyntäneenkokoelman Novelas ejemplares, jolla on ollut suuri vaikutus niin myöhempään romaanikirjallisuuden kuin novellitaiteeseenkin. Teosta pidetään yleisesti Cervantesin merkittävimpänä Don Quijoten jälkeen, ja on sanottu että yksin sillä Cervantes olisi saanut nimensä kirjallisuuden historiaan.

4 Miguel de Cervantesin merkitykset: Miguel oli omana aikanaan varmasti jossain vaiheessa merkittävä. Ei ehkä kaikille, mutta suurimmalle osalle. Hänen teokset olivat merkittäviä ja hienoja siihen aikaan. Nyt niissä ei ole niinkään paljon huomiota ja kiintymystä kuin silloin.

5


Lataa ppt "Miguel de Cervantes Tekijät Taha ja Ada. Miguelin elämän vaiheet: Miguel on syntynyt 29. syyskuuta 1547. Alcalá de Henares, astilia, Espanja. Miguel on."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google