Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lumilautailu Sivulle 2 Music sivulle 3 Lumilautailu (snoukkaaminen) on varsinkin nuorten keskuudessa suosittu laji. Lajin vaatimat välineet, lumilaudan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lumilautailu Sivulle 2 Music sivulle 3 Lumilautailu (snoukkaaminen) on varsinkin nuorten keskuudessa suosittu laji. Lajin vaatimat välineet, lumilaudan."— Esityksen transkriptio:

1

2 Lumilautailu Sivulle 2 Music sivulle 3

3 Lumilautailu (snoukkaaminen) on varsinkin nuorten keskuudessa suosittu laji. Lajin vaatimat välineet, lumilaudan ja monot, saa hankittua käytettynä hyvinkin edullisesti. Nuorten lautailutyyli on usein sellainen, että puolet lipun sallimasta ajasta istutaan rinteessä ja jutellaan sekä mietitään uusia temppuja. Mutta sitten kun lähdetään liikkeelle myös ollaan liikkeessä. Mennään lumikouruun, eli half pipe:en laskemaan ja hyppimään. Sen jälkeen saatetaan mennä lautailustreetille hyppimään ja tekemään temppuja. Kaiken tämän jälkeen täyttä vauhtia alas rinnettä ja hissillä ylös istumaan. Lumilautailu on oikeastaan elämäntyyli. Kilpalautailijoita on tempuntekijöistä nopeuslaskuun. Lajeina ovat mm. Half Pipe, snowboard cross ja hypyt. Etu sivulleSeuraava sivu

4 Viime sivulle Seuraava sivu Etusivulle

5

6


Lataa ppt "Lumilautailu Sivulle 2 Music sivulle 3 Lumilautailu (snoukkaaminen) on varsinkin nuorten keskuudessa suosittu laji. Lajin vaatimat välineet, lumilaudan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google