Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

1 Maahanmuuttajanuorten VaSkooli Nuorten maahanmuuttajien koulutustakuumallin kehittäminen ja käyttöönotto Turun ja Salon seutukunnissa 1.4.2008 – 31.1.2011.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "1 Maahanmuuttajanuorten VaSkooli Nuorten maahanmuuttajien koulutustakuumallin kehittäminen ja käyttöönotto Turun ja Salon seutukunnissa 1.4.2008 – 31.1.2011."— Esityksen transkriptio:

1 1 Maahanmuuttajanuorten VaSkooli Nuorten maahanmuuttajien koulutustakuumallin kehittäminen ja käyttöönotto Turun ja Salon seutukunnissa 1.4.2008 – 31.1.2011

2 2 Projektin tavoitteena oli kehittää Turun ja Salon seutukuntiin maahanmuuttajanuorille suunnattu alueellinen koulutustakuumalli, jota voidaan jatkossa hyödyntää myös muualla Suomessa Projekti toteutettiin alueen koulutusorganisaatioiden ja muiden toimijoiden laaja-alaisena yhteistyönä. Projektin toteuttajaorganisaatiot olivat Turun ammatti-instituutti (hallinnoiva organisaatio), Turun opetustoimi (perusopetus ja iltalukio), Turun kristillinen opisto ja Salon seudun koulutuskuntayhtymä.

3 3 Projektin ensisijaisena kohderyhmänä olivat syrjäytymisvaarassa olevat 15-25 -vuotiaat maahanmuuttajanuoret. Lisäksi kohderyhmään kuuluivat oppilaitosten opetus- ja muu henkilöstö, maahanmuuttajanuorten kanssa toimivat eri tahot (esim. muut oppilaitokset, eri viranomaiset, maahanmuuttajajärjestöt ja työelämä) sekä maahanmuuttajanuorten vanhemmat.

4 4 Projektin toimenpiteet: 1.Nivelvaiheyhteistyön ja tiedonsiirron kehittäminen 2.Olemassa olevien koulutusten ja oppilaitosten henkilöstön osaamisen kehittäminen 3.Uusien ohjaus- ja tukitoimien kehittäminen, kokeilu ja käyttöönotto 4.Uusien yhteistyömuotojen ja -verkostojen kehittäminen 5.Hankkeessa kehitettyjen hyvien käytäntöjen mallintaminen, tuotteistaminen, juurruttaminen ja levittäminen


Lataa ppt "1 Maahanmuuttajanuorten VaSkooli Nuorten maahanmuuttajien koulutustakuumallin kehittäminen ja käyttöönotto Turun ja Salon seutukunnissa 1.4.2008 – 31.1.2011."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google