Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

GLOBE-VIIKKI Poikkitieteellinen ilmastokurssi lukiolaisille.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "GLOBE-VIIKKI Poikkitieteellinen ilmastokurssi lukiolaisille."— Esityksen transkriptio:

1 GLOBE-VIIKKI Poikkitieteellinen ilmastokurssi lukiolaisille

2 Globe on kansainvälinen projekti, jossa koulut ja tutkijat toimivat yhteistyössä ympäristön hyväksi. Globea Suomessa koordinoi Viikin norssi yhdessä HY:n Fysiikan laitoksen ilmakehätieteiden osaston kanssa.

3 Onko tuo Cumulus humilis eli matala kumpupilvi? Ympäristöfilosofia – mitä se on? Etana etana näytä sarves, onko huomenna pouta? Onko ilmaston- muutos totta? Miten ne sääennustukset keksitään? Millainen on urbaani city- ilmasto?

4 Globe-Viikki -kurssilla ilmastoa tarkastellaan useasta näkökulmasta vierailut mm. Ilmatieteenlaitokselle ja maantieteen laitokselle ym. vierailijoita koululle (mm. ilmastontutkija, ympäristöfilosofi, lumitutkija) asennegallup pilvibongaus lumitutkimus omat säämittaukset kevään seuranta

5 Kurssi alkaa joulukuussa 2013 ja jatkuu hajautettuna kevään 2014 ajan. Kurssi on poikkitieteellinen – se sisältää maantiedettä, fysiikkaa, kemiaa ja biologiaa. Kurssi on maantieteen soveltava koulukohtainen kurssi.

6 Kiinnostuitko valtakunnallisesti ainutlaatuisesta tilaisuudesta päästä tutkimaan ilmastoa ja kurkistamaan oikeiden tutkijoiden kammioihin?

7 Kysy lisää ja ilmoittaudu Sirkka Staffille tai Taina Makkoselle. – Liitä ilmoittautumiseesi lyhyt perustelu, miksi haluat osallistua kurssille. – Kurssille mahtuu max. 20 opiskelijaa. Ilmoittautuminen viimeistään to 10.10.2013!


Lataa ppt "GLOBE-VIIKKI Poikkitieteellinen ilmastokurssi lukiolaisille."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google