Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Music Against Drugs ry Music Against Drugs ry on valtakunnallisesti lasten ja nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia sekä osallisuutta edistävä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Music Against Drugs ry Music Against Drugs ry on valtakunnallisesti lasten ja nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia sekä osallisuutta edistävä."— Esityksen transkriptio:

1

2 Music Against Drugs ry Music Against Drugs ry on valtakunnallisesti lasten ja nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia sekä osallisuutta edistävä nuorisotyötä tekevä ehkäisevän päihdetyön järjestö. Music Against Drugs ry tuottaa laajan, aidosti innovatiivisen lasten ja nuorten päihdekasvatusmenetelmän kuntien toteutettavaksi ympäri Suomea. Toiminta toteutetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (ent. Stakes) Ehkäisevän päihdetyön laatukriteerien mukaisesti

3 Rahoittajat Valtakunnallisesti Paikallisesti KUNTAKOHTAISET TILAAJAT

4 Pääyhteistyökumppanit: Järjestöyhteistyökumppanit:

5

6 Päätavoitteet ja -teemat Pääteemat: Oman itsensä kuunteleminen Nuorten tupakoinnin ja nuuskaamisen vähentäminen Päätavoitteet: Positiivisen, päihteettömän minäkuvan tukeminen Rohkaiseminen omien valintojen tekemiseen Laadukkaan tiedon jakaminen tupakan ja muiden päihteiden haitoista ja riskeistä.

7 Music Against Drugs - päihdekasvatuskokonaisuus Kuuden kuukauden mittainen kokonaisuus, jota kuntatoimijat toteuttavat omalla alueellaan Monikanavainen ja nuorten osallistumismahdollisuuksia lisäävä päihdekasvatusmenetelmä, sisältää monia eri osatekijöitä ja toimintamalleja. Kohderyhminä ovat alakoululaiset, yläkoululaiset, toisen asteen opiskelijat ja korkeakouluopiskelijat. Jokaisen kohderyhmän materiaalit on suunniteltu juuri kyseiselle kohderyhmälle sopivaksi.

8 Kokonaisuuden osatekijät Music Against Drugs yhteistyökokous ja kokonaisuuden käynnistys Music Against Drugs -starttipalaveri Music Against Drugs -bändikilpailu Music Against Drugs -Säpinääkilpailu Music Against Drug -kouluviikko Music Against Drugs -miniseminaari Music Against Drugs -palaute ja - toimintaolosuhdekysely Music Against Drugs -päihde-, hyvinvointi ja osallisuuskysely lapsille ja nuorille Music Against Drugs -iltatapahtuma, - toimintatori ja -järjestökylä Music Against Drugs -materiaalipankki Music Against Drugs -kehittämispäivä ja seminaari Kolmiosainen mediapromootio

9


Lataa ppt "Music Against Drugs ry Music Against Drugs ry on valtakunnallisesti lasten ja nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia sekä osallisuutta edistävä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google