Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/12.12.2007 Tapio Malinen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/12.12.2007 Tapio Malinen."— Esityksen transkriptio:

1 Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/12.12.2007 Tapio Malinen

2 Parihaastattelu Ajattele yhtä oppimiskokemusta Scot Cooperin seminaarissa, josta nautit eniten ja joka on sinulle työsi tai elämäsi kannalta merkittävä!

3 Kysymyksiä toiminnan ja identiteetin maisemista 1 Kerro kokemuksestasi. Mikä siinä herätti kiinnostuksesi ja kosketti sinua? Mihin tuo oppimiskokemus liittää sinut? Mistä se erottaa? Miten nimeäisit sen kyvyn, taidon, asenteen tai ominaisuuden, joka liittyi tuohon oppimiskokemukseen? Kun ajattelet tuota kykyä, taitoa, asennetta tai ominaisuutta, niin mihin tarkoitukseen haluaisit sitä käyttää?

4 Kysymyksiä toiminnan ja identiteetin maisemista 2 Miksi sinulle on tärkeää käyttää sitä juuri tähän tarkoitukseen? Mikä arvo on sinulle tässä suhteessa tärkeä? Millaista elämäntapaa tai unelmaa tämä arvo sinulle edustaa? Mitä se kertoo siitä, mikä sinulle sopii ihmisenä ja mitä haluat elämältäsi? Kuka arvostamasi ihminen ei yllättyisi ollenkaan kuullessaan, mikä sinulle on elämässä tärkeää? Miksi hän ei yllättyisi?

5 Kysymyksiä toiminnan ja identiteetin maisemista 3 Kun oppimasi asia ilmenee sinulle sopivalla tavalla työssäsi tai elämässäsi, niin miten se vaikuttaa siihen, mitä teet? Miten se vaikuttaa tapaasi olla ? Mitä se tekee mahdolliseksi ihmissuhteissasi? Miten luulet toisten reagoivan oppimaasi? Mitä ajattelet tästä haastattelusta nyt?


Lataa ppt "Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/12.12.2007 Tapio Malinen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google