Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

 Tutoriaalissa käytettiin ilmeisesti Espanjan kieltä, joten en tiedä mikä sen nimi on, mutta tuloksena on esimerkiksi autolehden kannen taustakuva. Kuvaa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: " Tutoriaalissa käytettiin ilmeisesti Espanjan kieltä, joten en tiedä mikä sen nimi on, mutta tuloksena on esimerkiksi autolehden kannen taustakuva. Kuvaa."— Esityksen transkriptio:

1

2  Tutoriaalissa käytettiin ilmeisesti Espanjan kieltä, joten en tiedä mikä sen nimi on, mutta tuloksena on esimerkiksi autolehden kannen taustakuva. Kuvaa muokataan yksityiskohtaisemmaksi, jonka jälkeen siitä tehdään HDR (katso aikaisemmat tutoriaalit), sen jälkeen mutetaan värimaailmaa ja lisätään muutama ”maski”, lisäsin itse siihen vielä HighPass efektin himmeänä taustalle luomaan surrealistista tuntua :D  Tutoriaali löytyy täältä: http://www.youtube.com/watch?v=00a15yAEl ps http://www.youtube.com/watch?v=00a15yAEl ps

3  Alkuperäinen kuva:

4  Muokattu kuva:


Lataa ppt " Tutoriaalissa käytettiin ilmeisesti Espanjan kieltä, joten en tiedä mikä sen nimi on, mutta tuloksena on esimerkiksi autolehden kannen taustakuva. Kuvaa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google