Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

”KaaSu” - Kaakkois-Suomen välityömarkkinoiden kehittäminen – hanke 2008 – 2009.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "”KaaSu” - Kaakkois-Suomen välityömarkkinoiden kehittäminen – hanke 2008 – 2009."— Esityksen transkriptio:

1 ”KaaSu” - Kaakkois-Suomen välityömarkkinoiden kehittäminen – hanke 2008 – 2009

2 ESR Euroopan sosiaalirahaston ohjelmakausi 2007-2013 Kaakkois-Suomen TE- keskus Kaakkois-Suomen välityömarkkinoiden kehittäminen ja toimintamallien vaikuttavuuden parantaminen asiakkaiden työllistymiseksi aktiivisemmin avoimille työmarkkinoille Hankkeen hallinto, Parik-säätiö Etelä-Karjala AKTIVA Etelä- Karjalan aikuisopisto Intoa Työstä ry Laptuote-säätiö TyönVuoksi ry Etelä- Kymenlaakso Kaakkois- Suomen sosiaalipsykiatrine n yhdistys ry Sotek-säätiö Pohjois- Kymenlaakso Parik-säätiö

3 Toimenpiteet 2. Olemassa olevien hyvien käytäntöjen hyödyntäminen koonti olemassa olevista hyvistä malleista kehitetään uusia hyviä toimintamalleja 3. Verkostorahoituksen selvittäminen markkinointityö siirtymätyöpaikkojen etsintä yrityksistä kehitetään yrityksiin työllistämisen –toimintamallia 5. Oppivaverkostot olemassa olevien ja hyväksi todettujen tapojen levittäminen uusien mallien kehittäminen kehitetään pajavaihtari-mallia oppivaverkoston sisäisesti dokumentoidaan opittuja asioita ja ammatillisen osaamisen kehittymistä hankkeen aikana dokumentoidaan kehittämisehdotuksia ja lainsäädännön muutostarpeita 8. Aktiivinen työllistäminen ja työllistyminen tuetaan asiakkaiden aktiivista työllistymistä avoimille työmarkkinoille mm. yksilövalmennuksen ja työetsinnän avulla tuetaan asiakkaiden urapolkuja 6. Tiedotuksen ja tehokkaan viestinnän järjestäminen seudulla välitetään tietoa, osaamista ja toimintamalleja verkostojen kesken jatkuvana prosessina 7. Ammatillisen osaamisen kehittäminen tuetaan asiakkaiden ammatillista kasvua työllistymisen edistämiseksi henkilökohtaistetaan asiakaspalveluprosessi kehitetään mahdollisuutta oppisopimusvalmennukseen 4. Kumppanuusfoorumit kolmannen sektorin, julkisen sektorin ja yritysten yhteiset seudulliset kumppanuusfoorumit (tilaaja-tuottaja-mallin kehittäminen) käynnistetään kolmannen sektorin verkostotyö etsitään seudullisia verkostokumppaneita 9. Raportointi ja tulosten esittäminen väli- ja loppuraporttiin liittyvät toimet 10. Tulosten arviointi ja evaluointi ohjausryhmän, alaraporttihankkeiden ja verkostojen sisäinen arviointi ulkoinen arviointi ennakoivan ja kehittävän arvioinnin mallilla 1. Hankkeen käynnistäminen käynnistämiseen liittyvät toimenpiteet ja ohjausryhmän kokoaminen kootaan KaaSU –alaraporttihankkeet määritellään työskentelytavat

4 Oppivaverkostot Poky-alue: toimijoita 10 organisaatiosta, yhteensä 7 tapaamista Eteka-alue: 4 hanketoimijan yhteinen oppivaverkosto Eteky-alue: Sotek-säätiöllä maahanmuuttaja-teema, Kakspy ry:llä mielenterveyskuntoutuksen -teema 4 kumppanuusfoorumia Teemat: Tilaaja-tuottaja –malli 24.3.08 ja 15.10.08 Kouvola, Työllistymisen mahdollisuudet ja esteet 22.10.08 Kotka, Välityömarkkinat nyt ja tulevaisuudessa 11.3.09 Kotka Innolinkin selvitys Yritysten työllistämispotentiaaliselvitys ja Kolmannen sektorin selvitys Pilotit Uudenlaiset koulutus- ja työllistämispolkujen suunnitelmat Mitä hankkeessa on tehty tähän mennessä?

5 Imba-Melba-koulutus Käyttäjä- ja lukijakoulutukset Hankkeen julkisuus Näkyvyyttä on saatu TV:n maakuntauutisissa, alueradiossa ja sanomalehdissä Julkaistut jutut mediassa: 16 (23.3.2009 tilanne) Kuukkis -tiedote ja sen laaja levikki Ilmestynyt: 8 kertaa, ensimmäinen numero 5.11.2008 Sähköpostijakelulistalla: 150 osoitetta (25.2.2009 numero) Palveluohjaaja-pilottiyhteistyö Poky-alue ja TE-toimisto Marita Mäkinen virkavapaalla Kuusankosken TE-toimistosta Ulkoinen arviointi Välkky-, Välke- ja Välike-hankkeiden kanssa yhteisesti toteutettava ulkoinen arviointi Mitä hankkeessa on tehty tähän mennessä?


Lataa ppt "”KaaSu” - Kaakkois-Suomen välityömarkkinoiden kehittäminen – hanke 2008 – 2009."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google