Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin 15.11.2012Ulla Timonen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin 15.11.2012Ulla Timonen."— Esityksen transkriptio:

1 Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin 15.11.2012Ulla Timonen

2 15.11.2012Ulla Timonen Alkuvalmistelut Jotta pääset kirjautumaan Googlen palveluihin, sinulla on oltava Google-tili (gmail-sähköpostiosoite). Kalenterinäkymään pääset Googlen aloitussivun yläreunan valikosta, valitse ”Kalenteri”. Kalenterimerkinnän liitteeksi on hyvä laittaa esim. koulutuspäivän tarkempi ohjelma jossa on ilmoittautumisohjeet ja mahdollinen linkki ilmoittautumislomakkeelle. Liitteen saa lisättyä kun käy ensin Labs-puolella ottamassa käyttöön liiteominaisuuden.

3 15.11.2012Ulla Timonen Liitetiedosto lisätään yläpalkista Google Driveen (jossain voi näkyä Driven sijaan Documents tai Dokumentit, se on käytännössä sama asia). Lisäys tapahtuu ”Luo”-napin vierestä, kohdasta ”Lähetä”. Tästä pääset noutamaan tiedoston omalta koneeltasi. Tänne tuotu tiedosto täytyy myös jakaa jotta se tulisi näkyviin kalenteriin. Avaa tiedosto ja valitse ja seuraa ohjeita.

4 Valitse kalenterinäkymästä Metropolialueen tpk-kalenteri (sinulla pitää olla oikeus käyttää kyseistä kalenteria jotta se näkyisi sinulle, saat oikeudet kun ilmoitat gmail- osoitteesi kalenteria hallinnoivalle henkilölle). Kun viet hiiren kalenterin nimen päälle viereen avautuu pudotusvalikko josta voit valita haluamasi toiminnon. Valitse ”Luo tapahtuma tähän kalenteriin”. 15.11.2012Ulla Timonen

5 Nimeä tapahtuma, ja valitse aika Lisää osoite esim. Aleksanterinkatu 20, Porvoo (tässä muodossa, jotta karttapalvelu tunnistaa osoitteen) Lisää tapahtuman kuvaus Lisää liitetiedosto (pitää olla tuotuna Google Driveen) Tallenna 15.11.2012Ulla Timonen

6 15.11.2012Ulla Timonen Luomasi tapahtuma näkyy nyt kalenterissa. Pääset muokkaamaan tapahtumaa milloin vain klikkaamalla tapahtumaa ja valitsemalla ”Muokkaa tapahtumaa” ja tallentamalla sen uudestaan. Tapahtuman saat poistettua kokonaan kohdasta ”Poista”.


Lataa ppt "Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin 15.11.2012Ulla Timonen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google