Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

1 Uusi jäsen tulee. Oletko valmis? PDG Juhani Rouhesmaa 2013.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "1 Uusi jäsen tulee. Oletko valmis? PDG Juhani Rouhesmaa 2013."— Esityksen transkriptio:

1 1 Uusi jäsen tulee. Oletko valmis? PDG Juhani Rouhesmaa 2013

2 2 Perehdyttämisen ABC senne ratkaisee. Uusi jäsen odottaa, että hänet huomataan, hänelle puhutaan ja häntä tarpeen tullen neuvotaan ja opastetaan.

3 3 Perehdyttämisen ABC -luokkaa ei rotaryssa ole. Uusi jäsen kuuluu heti parhaaseen A-luokkaan.

4 4 Perehdyttämisen ABC hicagoon perustettiin v. 1905 ensimmäinen rotaryklubi torjumaan perustajiensa yksinäisyyttä. Uuden jäsenen yksinäisyys on torjuttava heti ensimmäisessä kokouksessa.

5 5 Perehdyttämisen ABC iversity, monimuotoisuus, on yksi rotaryn perusarvoista. Olemme kaikki tasa-arvoisia ihonväriin, kansallisuuteen, poliittiseen kantaan, sukupuoleen tai uskonnolliseen vakaumukseen katsomatta.

6 6 Perehdyttämisen ABC vanston, Illinois, USA on Rotary Internationalin kotipaikka. Sieltä tulevaa postia on syytä jakaa uudelle jäsenelle aluksi hyvin valikoidusti.

7 7 Perehdyttämisen ABC ellowship, toveruus, on yksi rotaryn viidestä perusarvosta. Kaikkien velvollisuutena on ottaa uusi jäsen aidosti klubin toveripiiriin alusta lähtien.

8 8 Perehdyttämisen ABC lobalisaatiossa rotary panostaa rauhan ja konfliktien estoon, sairauksien estämiseen, vesi- ja jätehuoltoon, äitiyshuoltoon ja lasten terveydenhuoltoon, perusopetukseen ja luku- ja kirjoitustaitoon sekä yhteis- kunnalliseen kehittämiseen.

9 9 Perehdyttämisen ABC uomaavaisuus uutta jäsentä kohtaan tarkoittaa, että häntä rohkaistaan osallistumaan aktiivisesti klubin toimintaan ja tapahtumiin.

10 10 Perehdyttämisen ABC stumapaikalla on väliä, erityisesti uuden jäsenen kohdalla. Sen pitäisi vaihdella kokouksesta toiseen. Näin tutustuminen klubin jäsenkuntaan tapahtuu tehokkaasti.

11 11 Perehdyttämisen ABC ohtajuus on valttia myös uuden jäsenen perehdyttämisessä. Jokainen klubin jäsen voi toimia edelläkävijänä ja johtaa omalla esimerkillään.

12 12 Perehdyttämisen ABC ummin tehtävänä on varmistaa, että uuden jäsenen opastaminen ja sitouttaminen hoidetaan asianmukaisesti. Kummin vastuu jatkuu vähintään vuoden ajan.

13 13 Perehdyttämisen ABC äsnäolon tärkeyttä on syytä korostaa. Uuden jäsenen osallistumista kokouksiin on seurattava erityisen tarkasti, koska sitoutuminen voi tapahtua vain osallistumisen kautta.

14 14 Perehdyttämisen ABC atkat tarjoavat mahdollisuuden vierailla rotaryklubeissa kautta maailman. Keskustelussa läsnäolovelvollisuudesta tätä on syytä korostaa uudelle jäsenelle.

15 15 Perehdyttämisen ABC uorten hyväksi rotary toimii monin tavoin. Nämä toimintamuodot lienevät erityisen lähellä nuorten ammattilaisten sydäntä. Niistä on syytä kertoa uutta jäsentä perehdyttäessä.

16 16 Perehdyttämisen ABC hjelma on tärkeä vetovoimatekijä silloin, kun se on laadittu tasokkaaksi ja monipuoliseksi. Rotaryklubin jäsenyys antaa mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen.

17 17 Perehdyttämisen ABC aul Harris ja PHF mainitaan eri yhteyksissä niin usein, että nämä salasanat on syytä selittää uudelle jäsenelle heti alkajaisiksi.

18 18 Perehdyttämisen ABC uo vadis Rotary? Tähän kysymykseen on syytä keksiä parempi vastaus kuin: lounaalle!

19 19 Perehdyttämisen ABC otarysäätiö avautuu parhaiten käytännön esimerkein. Uusi jäsen sisäistää säätiömme vahvuuden kerta istumalta osallistumalla syksyllä alueensa rotarysäätiöseminaariin.

20 20 Perehdyttämisen ABC uomen Rotary ry on maamme kuuden rotarypiirin palveluyksikkö. Verkkosivuilta www.rotary.fi löytyy runsaasti informaatiota suomeksi ja ruotsiksi. www.rotary.fi

21 21 Perehdyttämisen ABC urhautuminen torjutaan antamalla uudelle jäsenelle tehtäviä, joiden kautta hän perehtyy rotaryn toimintaan ja aatemaailmaan.

22 22 Perehdyttämisen ABC udistuminen on jokaisen klubin elinehto. Siksi uusia jäseniä on hankittava jatkuvasti ja heidän pysyvyydestään on huolehdittava erityisen tarkasti.

23 23 Perehdyttämisen ABC erkostot ovat nykypäivää. Rotaryklubin jäsenyys on oiva keino laajentaa verkostoaan sekä kotimaassa että maailmalla.

24 24 Perehdyttämisen ABC esijärven rotarit ovat aamuvirkkuja. Lahti-Wesijärven rotaryklubi kokoontuu perjantaisin klo 7.00. Vierailumahdollisuuksia Suomessa on yli 300 klubissa joko aamulla, lounasaikaan tai illansuussa.

25 25 Perehdyttämisen ABC X kuuluu nykyisin rotaryyn, ennen vain XY.

26 26 Perehdyttämisen ABC hteishenki koetaan useimmissa rotaryklubeissa tärkeimmäksi vahvuudeksi. Uuden jäsenen on koettava klubin hyvä yhteishenki omakohtaisesti, muuten hän äänestää jaloillaan.

27 27 Perehdyttämisen ABC one on kansainvälisen rotaryjärjestön hallinnollinen alue, joka kattaa yleensä useita valtioita. Suomi kuuluu vyöhykkeeseen 15.

28 28 Perehdyttämisen ABC land har två starka rotaryklubbar med tillsammans 135 medlemmar. Mariehamns Rk är Finlands tredje största rotaryklubb med ca. 100 medlemmar. Den har arbetat i över 60 år.

29 29 Perehdyttämisen ABC lköön uutta jäsentä koskaan jätettäkö yksin istumaan pöydän äärimmäiseen sakaraan!

30 30 Perehdyttämisen ABC isin rotarit saattavat kokoontua jatkoille yökerhoihin, mutta vain piirikonferenssien ja muiden juhlien yhteydessä.


Lataa ppt "1 Uusi jäsen tulee. Oletko valmis? PDG Juhani Rouhesmaa 2013."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google