Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Oy OJE Finland Ab Y 2514466-8 AdBlue- maahantuonti.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Oy OJE Finland Ab Y 2514466-8 AdBlue- maahantuonti."— Esityksen transkriptio:

1 Oy OJE Finland Ab Y AdBlue- maahantuonti

2 Faktoja AdBluesta AdBlueta saa valmistaa ainoastaan VDA:n lisensioimat valmistajat VDA = Verband der Automobilindustrie e.V. = ”Saksan Autoteollisuuden Liitto” vapaasti käännettynä. Valmistus- lisenssin myönnetään vain niille joiden kaikki valmistusvaiheet- ja prosessit täyttävät ISO- vaatimukset ja AdBlue- standardit ISO = International Organization for Standardization = Kansainvälinen Standardisoimisjärjestö 32,5% ureaa, loput vettä. Vaaraton aine. Kyseessä siis erittäin puhdas, vesipohjainen urealiuos…  …muuttaa kemiallisen reaktion kautta typenoksidit typeksi ja vedeksi.

3 Meidän myymä AdBlue on…
AB Acheman valmistamaa, joka on VDA:n lisensioima valmistaja Liettuassa Jokainen valmistettu erä analysoidaan ja sertifioidaan! Kunkin testauksen yhteydessä, jokaisesta erästä annetaan sertifikaatti. Me maahantuojana saamme sertifikaatin jokaisesta meille saapuvasta erästä. Kaikki meille saapuvat kontit ja tynnyrit tulevat valmistajan sinetöinnein. Ennen kuin valmistaja täyttää Ibc- kontit, he varmistavat ne ja pesevät ne tarvittaessa. Valmistaja varmistaa että konteissa on käytetty aiemmin ainoastaan AdBlueta. Jokaisesta pesujaksosta on toimittaa erillinen sertifikaatti. Valmistaja näin ollen takaa AdBlue- tuotteen aitouden Ibc- astoissa, yhtä kuin kanistereissa ja tynnyreissä.

4 Kun ostat meiltä bulkkina…
Valmistajan omat säiliöautot kuljettavat vain ja ainoastaa AdBlueta. Jos valmistaja käyttää alihankkijoita, kuljettajan saapuessa tehtaalle ottamaan kuormaa vastaan, tulee kuljettajan näyttää sertifikaatti säiliöauton säiliön puhdistuksesta sertifioidulta pesuyritykseltä. HUOM. Sertifikaatin tulee olla päivätty ja pesu suoritettu samana päivänä kuin kuorman vastaanotto. Ei siis riitä, että päivää tai kahta ennen vaan ehdottomasti samana päivänä! Myös vähintään yksi ajoneuvon letkuista tulee olla pesty samoin edellytyksin, jos yksikin sertifikaatti puuttuu jostakin pesujaksosta, säiliöautoa ei täytetä. Täyttämisen jälkeen, säiliöauto sinetöidään ja kuljettajalle annetaan matkaan sertifikaatti. Kuljettaja luovuttaa sertifikaatin vastaanottajalle Nämä edelle esitetyt vaiheet, sinetit ja sertifikaatit todistavat säiliönauton säiliössä olevan AdBluen aitouden ja valmistaja takaa tuotteen.

5 Kun tankkaat AdBlueta…
Muista käyttää aina puhtaita pumppuja ja ennenkaikkea sellaisia pumppuja millä on tankattu aiemmin vain ja ainoastaan AdBlueta. Jos kaadat kanisterista käyttäen rattia tms. MUISTA, puhdistaa ratti ennen sen käyttöä ja käytä vain sellaista rattia millä on aikaisemmin vain ja ainoastaan tankattu Adblueta. Jos ostat irtotavarana muista puhdistaa säiliöt, mihin AdBlue- säiliöauto tyhjennetään ja käytä vain ja ainoastaa sellaisia säiliöitä missä on aiemmin ollut vain AdBlueta.

6 Ibc- konttien sinetit päällä ja alhaalla venttiilissä.
Kun ostat kanisterit täysin lavoin, saat aina puhtaita muoviratteja kaupan päälle.

7 Meiltä seuraavissa astioissa…
10- ja 20- litran kanisterit 200 litran muovitynnyrit 1000 litran Ibc- kontit, joita on kahdenlaisia… Alahanallinen Alahana + Pikaliitin (kontissa myös imuputki) Bulk toimitukset min litraa

8 AdBlue- hinnat Eerolassa 2014
10 Litran kanisteri 10,60€ 20 Litran kanisteri 17,70€ 200 Litran tynnyri 122,50€ 1000 Litran Ibc… Alahanallinen peruskontti 403,00€ Hintaan sisältyy kontin hinta 42,00€ Alahana + pikaliitin ,00€ Hintaan sisältyy kontin hinta 93,00€ Bulk toimitus min litraa PYYDÄ TARJOUS! Katso vielä seuraava sivu! Rahanarvoinen asia…  (Hintoihin lisätään kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero)

9 Tiedä myös, että… Kun ostat kanistereissa ja muovitynnyreissä muista käytettyäsi hävittää ne luontoa säästäen Kun ostat 1000L Ibc- astiassa… … ja tulet vaihtamaan sen meillä uuteen täyteen konttiin, hyvitämme vanhasta kontista saman mitä olet siitä maksanut (42€ tai 93€ alv 0%) kunhan vain kontin yläsinetti on ehjä. Käytännössä siis ensimmäisestä seuraavat kontit maksavat aina 361,00€ alv 0% / kpl ! Rahtivapaasti yli 484€ (600€ sis.alv.) tilaukset!

10 Tilaukset ja lisätiedot:
Puh Webstore. Varastomyymälä: Perkkoonkatu 9, Tampere


Lataa ppt "Oy OJE Finland Ab Y 2514466-8 AdBlue- maahantuonti."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google