Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

 Lasin kierrätykseen menee kaikenlaista lasia, mutta ikkunalaseja ei laiteta alueellisiin lasinkeräyspisteisiin.  Lasia kuljetetaan keräyspisteistä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: " Lasin kierrätykseen menee kaikenlaista lasia, mutta ikkunalaseja ei laiteta alueellisiin lasinkeräyspisteisiin.  Lasia kuljetetaan keräyspisteistä."— Esityksen transkriptio:

1

2  Lasin kierrätykseen menee kaikenlaista lasia, mutta ikkunalaseja ei laiteta alueellisiin lasinkeräyspisteisiin.  Lasia kuljetetaan keräyspisteistä kierrätyslaitoksille.  Lasin kierrätyslaitoksilla lasi murskataan ja ohjataan tarvittaessa lasi lajitellaan värillisiin ja värittömiin

3 - Pullot ja purkit pitää huuhdella. Niistä pitää poistaa kannet ja korkit. - Etikettejä eikä myöskään kaulusrenkaita ei tarvitse poistaa. - Jos värittömälle ja värilliselle löytyy omat keräysastiat, olisi suositeltavaa värierotella lasit


Lataa ppt " Lasin kierrätykseen menee kaikenlaista lasia, mutta ikkunalaseja ei laiteta alueellisiin lasinkeräyspisteisiin.  Lasia kuljetetaan keräyspisteistä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google