Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Seuraava päivä voi olla yhtä hauska kuin edellinen ilta!

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Seuraava päivä voi olla yhtä hauska kuin edellinen ilta!"— Esityksen transkriptio:

1 Seuraava päivä voi olla yhtä hauska kuin edellinen ilta!

2 Darra on ravintolisä, joka auttaa palauttamaan kehon nestetasapainon. Sisältää sokeria, suoloja ja mineraaleja. Darra nautitaan poretablettina ennen nukkumaanmenoa. Tieteellisesti testattu koostumus, joka todistetusti vaikuttaa kehon nestetasapainoon. Perusreseptiä WHO suosittelee lääkäreille kehitysmaissa nestehukan hoitoon. Luokiteltu ei-lääkeaineeksi (MPA Medical Products Agency) KUINKA SE TOIMII?

3 MIKSI MYYDÄ DARRAA? Darra on saanut erittäin positiivisen vastaanoton kuluttajilta, jälleenmyyjiltä sekä medialta Ruotsissa. Tuote on osoittautunut hyväksi lisämyyntituotteeksi, kun se sijoitetaan myyntipisteessä näkyvälle paikalle. Ruotsissa Darraa myydään yli 1500 myyntipaikassa, mukaanlukien isot ketjut, kuten ICA, Coop, 7-Eleven, Pressbyrån, Lagerhaus ja Teknikmagasinet.

4 VASTUULLISTA TOIMINTAA Darra ei vaikuta veren alkoholipitoisuuteen, eikä se korvaa liian vähiksi jääneitä yöunia. Älä koskaan aja alkoholinvaikutuksen alaisena. Darra kannustaa vastuulliseen alkoholinkäyttöön, jolloin jo ennen illan alkua mietitään sitä, miten halutaan voida seuraavana päivänä. Darra ei ole suunnattu alle 18-vuotiaille. Doloor Ab Oy ei kannusta lisäämään alkoholinkäyttöä tai käyttämään alkoholia vastuuttomasti.

5 HINTA JA TOIMITUSERÄT Darraa myydään poretabletteina kymmenen kerta- annoksen pakkauksessa. OVH-hinta tälle pakkauskoolle on 6,90 euroa (sis alv 14%). Tilauserät voidaan sopia asiakkaan tarpeiden mukaan.

6

7 YHTEYSTIEDOT Maahantuoja Suomessa Doloor Ab Oy. Darran omat nettisivut: www.otadarra.fi Lisätiedot sähköpostilla info@doloor.fiinfo@doloor.fi www.doloor.fi


Lataa ppt "Seuraava päivä voi olla yhtä hauska kuin edellinen ilta!"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google