Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hyvä koulu Opettaja-lehden pakinoitsijan eräässä jutussa oli yhtä monta jaksoa kuin suomen kielessä on sijamuotoja. Hyvä koulu on kuin vanha kunnon paikallisjuna:

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hyvä koulu Opettaja-lehden pakinoitsijan eräässä jutussa oli yhtä monta jaksoa kuin suomen kielessä on sijamuotoja. Hyvä koulu on kuin vanha kunnon paikallisjuna:"— Esityksen transkriptio:

1 Hyvä koulu Opettaja-lehden pakinoitsijan eräässä jutussa oli yhtä monta jaksoa kuin suomen kielessä on sijamuotoja. Hyvä koulu on kuin vanha kunnon paikallisjuna: se kuljettaa oppilaspolven toisensa jälkeen turvallisesti lapsuudesta aikuisuuteen. Hyvä koulu on kuin vanha kunnon paikallisjuna: se kuljettaa oppilaspolven toisensa jälkeen turvallisesti lapsuudesta aikuisuuteen. Hyvän koulun opettaja on tietoisesti taitava, oppilas taitavasti tietämätön, johtokunta tietämättään taitava. Hyvän koulun opettaja on tietoisesti taitava, oppilas taitavasti tietämätön, johtokunta tietämättään taitava.

2 HYVÄ KOULU Hyvänä kouluna voidaan pitää sellaista, jossa on innoittavaa olla opettajana ja etuoikeus opettajana ja jonka tahti on ennemmin vivace kuin moderato. Hyvänä kouluna voidaan pitää sellaista, jossa on innoittavaa olla opettajana ja etuoikeus opettajana ja jonka tahti on ennemmin vivace kuin moderato. Hyvää koulua käyvällä pojalla täytyy olla kaikkea mitä isä ei aikanaan kyennyt saamaan, esimerkiksi kiitettävä keskiarvo. Hyvää koulua käyvällä pojalla täytyy olla kaikkea mitä isä ei aikanaan kyennyt saamaan, esimerkiksi kiitettävä keskiarvo.

3 Kirjoittakaa teksti, jossa käytätte kaikkia sijamuotoja. Aiheita: punainen Lada, musta silmä, rakas ystävä.


Lataa ppt "Hyvä koulu Opettaja-lehden pakinoitsijan eräässä jutussa oli yhtä monta jaksoa kuin suomen kielessä on sijamuotoja. Hyvä koulu on kuin vanha kunnon paikallisjuna:"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google