Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Global Grant humanitaarisen hankkeen hakuprosessi piirissä 1420.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Global Grant humanitaarisen hankkeen hakuprosessi piirissä 1420."— Esityksen transkriptio:

1 Global Grant humanitaarisen hankkeen hakuprosessi piirissä 1420.

2 Global Grant hakuprosessi piirissä 1420. Oikeus hakea Global Grants edellyttää Piiriin 1420 kuuluvilta klubilta että, se on rekisteröitynyt yhdistys ja kvalifioitu Memorandum of Understanding (MoU) mukaisesti ja, että se on lahjoittanut rahaa Rotarysäätiölle (TRF) vähintään kerran kolmen viime vuoden aikana.

3 IDEA ja OSAPUOLET VAIHE 1 TRF’n HYVÄKSYNTÄ Vaihe 2 TRF’n HYVÄKSYNTÄ JA VAROJEN SIIRTO HSP’n tilille. kartoitus Yksityiskohtainen hakemus

4 TRF’n vaatimukset Tyydyttävät saajayhteiskunnasta johdettuja tarpeita Ovat kansainvälisiä ja vähintään kahden klubin järjestämä. Budjetti on vähintään 30000 USD. Liittyvät ainakin yhteen keskittämisalueeseen. Edelyttää saajamaassa toimivan klubin ja saajayhteiskunnan aktiivista osallistumista. On kestävä ja toimiva. Tulokset ovat mitattavissa senkin jälkeen, kun Rotary on saanut työnsä valmiiksi. Vahvistaa paikallista osaamista ja resursseja. Luo pitkän aikavälin etua saajayhteiskunnalle.

5 Eri GG-rahoitteiset hankelajit. GG-rahoitteiset hankkeet voivat olla 1.Humanitaarisia hankkeita, jotka ovat johdettuja saajayhteiskunnan tarpeista ja jotka edellyttävät saajayhteiskunnassa toimivien rotareiden aktiivista osallustumista. 2. Erikoiskoulutusta saajayhteiskunnassa toimiville ammitillisille ryhmille joita koulutetaan ulkomailla ja joiden tehtävä on tukea yhtä keskittämisaluetta. 3. Apurahaa akateemisen jatkokoulutukseen ulkomaassa ja joka liittyy yhteen keskittämisalueeseen.

6 GG-Humanitaarisen hankkeen osapuolet Kotimaassa(Suomessa) toimiva Rotaryklubi kutsutaan International Sponsor Partner (ISP). Saajamaassa toimiva Rotaryklubi kutsutaan Host Sponsor Partner Kummankin osapuolen toimivat partnerrotaryklubit.

7 Hakemuksen vaiheet. Hankeidean tuottaminen, tarkistaminen, ja Host Sponsor Partnerin löytäminen. Hankkeen konkretisointi, ja sen organisointi. Valitaan komiteat ja niiden puheenjohtajat joita kutsutaan Primary Contact (PC). Vaihe 1, ja Vaihe 2.

8 Vaihe1. Hakemus tehdään online ja Vaiheesa 1 vahvistetaan TRF’lle, että suunniteltu hanke ja osapuolet täyttävät TRF’n ja piirin GG- hankkeissin asettamat vaatimukset ja edellytykset ja, että osapuolilla on hallussaan tiedot, infrastruktuuri ja kyvyt täyden hakemuksen laatimiseen. Ennen lähettämistä TRF’lle tarvitaan CDRF valtuutusta. Saadaan TRF’ltä hankenumero.

9 Tarvittavat Tiedot. Kun kirjaudut hakemusjärjestelmään, järjestelmä olettaa että olet yksi hankkeen “Primary Contacts”. Määrittele toimiiko klubisi/piirisi “primary sponsorina” ja ilmoita, toimiiko Klubisi “host” tai “Intenational” roolissa. Täytä nimesi kaavakkeseen primääri contact’ina. Etsit valikosta komiteajäsenet ja missä roolissa hän toimivat. Tämän jälkeen systeemi siirtää sinut täyttämään varsinaisen Vaihe 1 hakemuskaavakkeen, joka sisältää seuraavaa. Olet saanut Rotarysäätiön hankenumeron. Määrittelet asetetut tavoitteet ja, Minkä lajin GG pyrit hakemaan: Humanitaarinen, Ammatillinen koulutusryhmä, akateemisen koulutuksen apurahaa. Määrittelet yhden tai useamman keskittämisalueen, johon hanke liittyy. Määrittelet GG komiteajäsenet ja molempien osapuolten Primary Contacts. Määrittelet budjetin. Määrittelet rahoituksen (budjetin toteutuksen). World fundin maksimiosuus syntyy systeemissä automaattisesti. Budjetin ja rahoituksen on täsmättävä, jotta hakemus etenee. Klubit allekirjoittavat hanketta koskevan MoU'n. Kun ”seivaat” hakemuksen, lähettä järjestelmä hakemuksen kaikille niille henkilöille, joiden valtuutusta hankkeen hyäksyntä vaatii. Piirin 1420 säätiökomitean puheenjohtaja yhdessä governorin kanssa autorisovat hakemuksen.

10 Pankkitili Saatuaan TRF’ltä luvan jatkaa hakuprosessiin vaiheeseen 2, Home Sponsor Partner avaa hankkeen päätilin.

11 Vaiheessa 2 tarvittavat tiedot. Tavoitteet. Kestävyys. Miten hanke tyydyttää yhteiskunnan tarpeita? Miten paikalliset asukkaat osallistuvat hankkeen toteuttamiseen? Miten koulutusta järjestetään? Mihin keskittämisalueeseen hanke liitty ja miten? Miten on aikomus mitata hankkeen vaikutus ja miten ja kuka hankkii tiedot? Miten hanke vastaa yhteiskunnan eri osa-alueiden tavoitteisiin? Primary Contacts –henkilöt hankkeessa mukana olevissa klubeissa. Komitteajäsenet eri klubissa. Yhteistyöorganisaatiot Rotaryn ulkopuolelta. Vapaaehtoismatkustajat. (mitä tällä tarkoitetaan?) Partnerit. Rotarien osallistuminen. Selvitys hankkeen kestävyydestä. Budjetti. Rahoitus. Primääri contacts valtuutus. Global Grant (DRFC) valtuutus.

12 Riski Hakemusprosessissa ei mainta riskianalyysia. Siitä huolimatta on parasta laatia sellainen. Hyvänä lähtökohtana on ulkoministeriön riskilausunto saajayhteiskunnan tilanteesta.

13 Valtuutus Molempien osapuolten DG ja DRFC valtuuttavat hakemuksen ennen se lähetetään TRF;lle hyväksyttäväksi.

14 Hyväksyminen ja Varojen siirto. Valtuutuksen jälkeen lähetät hakemuksen hyväksyttäväksi TRF’lle joka vastaa aikanaan piirin säätiökomitean puheenjohtajalle. ISP siirtää rahaosuutensa TRF’lle. TRF maksaa apurahat Host Sponsor Partnerille sitä varten avattuun tiliin.


Lataa ppt "Global Grant humanitaarisen hankkeen hakuprosessi piirissä 1420."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google