Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hanketta toteuttaa kahdeksan suomalaista lasten ja nuorten järjestöä Hanketta toteuttaa kahdeksan suomalaista lasten ja nuorten järjestöä Hanke edesauttaa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hanketta toteuttaa kahdeksan suomalaista lasten ja nuorten järjestöä Hanketta toteuttaa kahdeksan suomalaista lasten ja nuorten järjestöä Hanke edesauttaa."— Esityksen transkriptio:

1

2 Hanketta toteuttaa kahdeksan suomalaista lasten ja nuorten järjestöä Hanketta toteuttaa kahdeksan suomalaista lasten ja nuorten järjestöä Hanke edesauttaa 6-12 -vuotiaiden lasten osallisuutta järjestöjen toiminnassa Hanke edesauttaa 6-12 -vuotiaiden lasten osallisuutta järjestöjen toiminnassa Osallisuuden edistämisen välineenä toimii Mun Vuoro Osallistua! –nettisivusto Osallisuuden edistämisen välineenä toimii Mun Vuoro Osallistua! –nettisivusto http://www.munvuoro.fi/osallistua/

3 Mitä ja kenelle? Ohjaajille ja kerholaisille sivut sisältävät lasten osallistamista helpottavia ja edistäviä työkaluja. Työntekijät ja luottamushenkilöt voivat lukea sivuilta mitä mieltä lapset ovat harrastukseen liittyvissä asioissa. Tämän tiedon avulla he voivat huomioida lasten mielipiteet omassa työssään. Monipuolinen sisältö, kivaa tekemistä kaikille!

4 Etusivulla on lapsiryhmien mielipiteitä harrastukseen ja järjestöön liittyvissä asioissa Etusivulla on lapsiryhmien mielipiteitä harrastukseen ja järjestöön liittyvissä asioissa

5 Ohjaaja kirjaa lapsiryhmän mielipiteen minkä hanke julkaisee etusivulla. Ehdotuksista ohjaajat voivat saada ideoita osallistamisen edistämiseen toiminnassaan.

6 Ehdotuksen luominen on helppoa: 1.Otsikoi ehdotus ytimekkäästi ja mielenkiintoisesti 2.Kirjoita ehdotus tiiviisti: Mitä päätettiin, kuka päätti? Ehdotuksen jättäminen ei vaadi kirjautumista.

7 Lukutaitoisille lapsille suunnattu testi kertoo millainen osallistuja olet!

8 Pelin teemana on yhteisöllinen toimiminen. Peli soveltuu lukutaitoisille. Pelissä seikkailee hahmo nimeltään Turriainen. Peliä voi pelata vaikka koko kerho yhdessä!

9 Pelaajan tehtävänä on tutustua metsän väkeen ja saada heidät mukaan kerhotalon rakentamiseen hauskoja tehtäviä tehden.

10 SEURANTA Aiheesta päättäminen Kannanotto julkistetaan Päätöksenteko Esimerkki osallistamisprosessin vaiheista Esimerkin avulla ohjaaja voi selittää lapsiryhmälle osallistamisen tarkoitusta ja päämääriä.

11 Halutessaan ohjaaja voi tilata kerholleen tunnukset Chatin toteuttamista varten. Chatissa voidaan keskustella ja ideoida yhdessä esimerkiksi toiminnan kehittämistä. Chatit toteutetaan haluttuna ajankohtana kerho-ohjaajan valvonnassa. Halutessasi järjestää kerho-chatin, ole yhteydessä: Otto.Pasma@munvuoro.fi

12

13 Ole mukana! Ota yhteyttä! otto.pasma@munvuoro.fi GSM 045 6363 630 tai info@munvuoro.fi


Lataa ppt "Hanketta toteuttaa kahdeksan suomalaista lasten ja nuorten järjestöä Hanketta toteuttaa kahdeksan suomalaista lasten ja nuorten järjestöä Hanke edesauttaa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google