Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PEPO E11 Kausi 2014.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PEPO E11 Kausi 2014."— Esityksen transkriptio:

1 PEPO E11 Kausi 2014

2 Toimihenkilöt Valmennus & Taustat 2014 Vastuuvalmentaja: Janne Muhli
Valmentaja: Veli-Matti Suoranta Ohjaaja: Mikko Leskinen?? Huoltaja: Ilpo Kylkilahti Huoltaja: ?? Joukkueenjohtaja Vesa Junnikkala Joukkueenjohtaja Olli Mikkonen Naistiimin yhteyshenkilö Virve Pitkänen

3 PEPO E11 Joukkueemme toiminta-ajatuksena on mahdollistaa pelaajien kasvamisen ja kehittymisen jalkapallon parissa.

4 Mitä tarjoamme Mahdollisuuden kilpailla ja harrastaa jalkapalloa oman tasoisen ympäristön kanssa oman tasoisia vastaan, niin piirisarjassa kuin turnauksissa. N. 3-4 tapahtumaa viikossa tammikuusta – marraskuuhun (harjoituksia, pelejä ja turnauksia) Laadukasta kehittymiseen tähtäävää jalkapallovalmennusta. Yksilöllisiä valmentaja-vanhemmat-pelaaja kehityskeskusteluja 1-2 kertaa vuodessa. Suunnitelmallista ja hyvin organisoitua joukkuetoimintaa. PEPOn Akatemia harjoituksia kyvykkäimmille pelaajille. Seura yhteisöllisyyttä pelaajille sekä vanhemmille Korkealaatuista mv-valmennusta ??

5 Mitä odotamme pelaajalta
Intoa ja halua harjoitella jalkapalloa ja liikuntaa väh h viikossa, sisältäen kaiken jalkapalloharjoittelun (joukkuetapahtumat + oma-aikainen harjoittelu/pelailu, koululiikunta ja muiden lajien harjoittelu jne..). Harjoituksissa ja peleissä ollaan keskittyneitä ja kuunnellaan valmentajia ja muita taustoja Keskitytään harjoituksissa omaan tekemiseen, ei muiden pelaajien tekemiseen. 75-100% harjoitusaktiivisuutta. Yhdessä sovittujen joukkueen periaatteiden ja sääntöjen noudattamista. Pelaajien säännöt Lajin kunnioittamista Ennen kaikkea odotamme pelaajalta POSIITIVISTA ILMETTÄ harjoituksissa, peleissä, turnauksissa ja joukkueen muissa tapahtumissa

6 Mitä odotamme pelaajan huoltajalta
Halua tukea lapsen urheiluun ja liikuntaa kasvamista jalkapallon parissa. Yhdessä sovittujen joukkueen periaatteiden ja sääntöjen noudattamista. Vanhempien säännöt? Lapsen tukemista hänen oma-aikaisessa harjoittelussa. Lapsen tukemista varuste-, matkustamis- ja tietotekniikkakysymyksissä. Kausimaksujen maksamista.

7 Nimenhuuto.com Nimenhuuto www.nimenhuuto.com
Nimenhuuto on helppo käyttöinen ilmoittautumisjärjestelmä joukkueelle Räätälöity vain omalle joukkueelle, vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan Jokaiselle pelaajalle lisätään oma käyttäjätunnus nimenhuutoon. Nimenhuutoon lisätään jokainen joukkueen tapahtuma. Pelaaja tai pelaajan vanhempi käy ilmoittamassa pelaajan tapahtumiin joko IN tai OUT, jos ilmoitat OUT, niin silloin kirjoitat viestikenttään syyn miksi OUT Nimenhuudosta löydät myös joukkueen materiaaleja ja tiedostoja

8 Tapahtumista I Harjoitukset
Harjoituksiin ilmoittaudutaan nimenhuuto.comin kautta, vähintään 1 vrk ennen harjoitusta. Harjoituksiin saavutaan aina 10min harjoituksen alkua, ellei ole erikseen sovittu. Ennen harjoituksia pelaajat tervehtivät valmentajia kättelen ja toisinpäin ”yhteisöllisyys” Harjoitukset kestävät aina sovitun ajan, mitä nimenhuudossa on, ellei erikseen ole sovittu. Kenttäharjoitukset maksimoidaan aina lajiharjoittelulle. Jokainen harjoitus loppuu aina loppuverryttelyyn.

9 Tapahtumista II Pelit Valmentajat päättävät peliajan ja pelipaikat.
Peliaika on ansaittava! …osaamisella, kehittymisellä, osallistumisella, asenteella & yrittämisellä. Kaikille pyritään takaamaan vuoden aikana oman tasoisen kehityksen kannalta riittävästi peliaikaa oman tasoisessa sarjassa. Yksittäisessä pelissä yhden pelaajan peliaika vaihtelee % välillä. Valmentajat, vaihtopelaajat ja huoltaja vaihtopenkillä, kaikki muut vastakkaisella puolella. Kannusta! …mutta älä ohjaa pelaajia (vedä, syötä, eteenpäin, käy kiinni, Jaska on vapaa, jne.) HUOM VANHEMMAT!

10 Tapahtumista III Turnaukset
Kuten harjoituksissa ja peleissä, myös matkojen ajan toimitaan joukkueena. Jokaiseen turnaukseen tehdään aina erillinen aikataulu turnauksesta, josta infottaan vanhempia Kustannusten minimointi vanhempien vastuulla! Matkoihin osallistumiseen kuuluu myös valmistavia tapahtumia ennen matkaa, joissa on oltava läsnä. Turnauksissa edustetaan itseämme, joukkuetta, PEPOa, ja kaupunkiamme, joten käyttäydytään sen mukaisesti

11 Toiminnasta 2014 I Ilmoitetaan kaksi joukkuetta piirisarjaan Ykkös- ja Kakkoslohkoon ja yksi joukkue E-ikäisten korttelisarjaan. Tällä tavalla taatan kaikille pelaajille tarpeeksi peli-aikaa oman tasoisessa ympäristössä. n peliä kauden aikana Sarjojen lisäksi ilmoittaudutaan 4-7 turnaukseen. Varmat turnaukset tällä hetkellä: IPS Cup ?? (maaliskuu), Huhtari-Cup(huhtikuu) Alånd Cup(kesäkuu) ja Saimaa Turnaus (syyskuu) Harjoituspelejä pyrimme pelaamaan talven ja kevään aikana n kpl Pelaajat laativat itselleen joukkueen säännöt ja noudattavat näitä Joukkueenjohto toimii linkkinä valmennuksen ja vanhempien välissä Levon, unen, ravinnon & koulun merkitys toiminnassamme on erittäin suuri. Valmennus keskustelee vanhempien kanssa heidän omasta lapsesta, ei muista pelaajista.

12 Toiminnasta 2014 II Tammikuusta lähtien, joka kuukausi joukkueesta valitaan kuukauden harjoittelija ns. ” Sisu-pelaaja”, jonka valmennus valitsee. Palkintona on esim. urheiluliikkeen lahjakortti ”Pelimiehen vihko” otetaan myös käyttöön oman joukkueen sivulle. ”Pelimiehen vihkossa ”on erilaisia tekniikka ja taitoharjoituksia, jota pelaajat suorittavat omalla ajalla. Pelaaja saa merkinnän vihkoon, jos hän pystyy suorittamaan valmentajan silmän alla hyväksytysti jonkin tekniikka harjoituksen esim. pomputtele vuorojaloin 40 kertaa, ilman että pallo tippuu maahan.

13 Yhteystietoja ja linkkejä
Vastuuvalmentaja Janne Muhli


Lataa ppt "PEPO E11 Kausi 2014."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google