Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Toiminta-ajatus LVI-alan ammattilaiset – SuLVIn jäsenet – kehittävät terveellisiä, turvallisia ja viihtyisiä sisäolosuhteita tämän päivän ja tulevien.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Toiminta-ajatus LVI-alan ammattilaiset – SuLVIn jäsenet – kehittävät terveellisiä, turvallisia ja viihtyisiä sisäolosuhteita tämän päivän ja tulevien."— Esityksen transkriptio:

1

2 Toiminta-ajatus LVI-alan ammattilaiset – SuLVIn jäsenet – kehittävät terveellisiä, turvallisia ja viihtyisiä sisäolosuhteita tämän päivän ja tulevien sukupolvien käyttöön huomioiden energiatehokkuuden, ympäristöystävällisyyden, kustannustehokkuuden ja toimivat talotekniset järjestelmät. SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, joka muodostuu jäsenyhdistyksistä sekä yhteistoimintajäsenistä. SuLVI keskusjärjestönä tukee ja kehittää jäsenyhdistystensä toimintaa. SuLVIn ja sen jäsenyhdistysten toiminnan sisältönä on osaamisen kehittäminen tiedon välityksen ja koulutuksen avulla, toimialan julkisesta kuvasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta huolehtiminen sekä alan kansainvälinen yhteydenpito.

3 Tavoitteet SuLVI on arvostettu ja julkisuudessa näkyvä asiantuntijaorganisaatio erityisesti energia- ja sisäympäristökysymyksissä. SuLVI on tunnettu myös kansainvälisesti. SuLVI on nuorekas ja dynaaminen. Sen jäsenyys koetaan halutuksi ja työuraa edistäväksi. SuLVIn tiedotus- ja koulutustoiminta tunnetaan toimialan keskeisenä tiedonlähteenä, erityisesti pätevöitymisessä ja ammattitaidon ylläpidossa. SuLVIn jäsenistön määrä kasvaa ja mahdollistaa laajemman kehitys- ja koulutustoiminnan. SuLVI ja sen jäsenyhdistykset muodostavat kokonaisuuden, jonka jäsenet kokevat merkittävänä tukena paikalliselle toiminnalle. SuLVIn ja jäsenyhdistysten vuorovaikutus on aktiivista.

4 Päätehtävät 1/2 Jäsenpalvelut ja jäsenhankinta
SuLVI edistää jäsenistön ammattitaidon kehittymistä ja ylläpitoa sekä keskinäistä yhteydenpitoa tiedonvälityksen avulla. Jäsenistön ja toimialan edunvalvonta sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen SuLVI huolehtii jäsenistön ja toimialan yleisestä edunvalvonnasta ja yhteiskunnallisesta arvostuksesta varmistamalla alan valtakunnallisen näkyvyyden. Tekninen toiminta, lausunnot, aloitteet SuLVI seuraa aktiivisesti toimialan teknistä kehitystä ja ottaa tarvittavassa laajuudessa kantaa kotimaiseen ja kansainväliseen säännös- ja ohjetyöhön. Kansainvälinen toiminta SuLVI välittää jäsenilleen tietoa toimialan kansainvälisestä kentästä ja luo jäsenilleen vuorovaikutusmahdollisuuksia sekä yhdistys- että yksilötasolla. Koulutus SuLVI järjestää LVI-teknistä koulutusta alan ammattilaisten tietotaitojen kartuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.

5 Päätehtävät 2/2 Viestintä ja julkaisutoiminta Toimintatapa
SuLVI välittää ajankohtaista tietoa jäsenilleen alan julkaisujen, tapahtumien ja internetin avulla. SuLVI toimii Talotekniikka-julkaisut Oy:n osakkaana ja aktiivisena Talotekniikka-lehden kehittäjänä. Toimintatapa SuLVI tukee toiminnallaan jäsenyhdistysten toimintaa ja kuvernööritoiminnan avulla ylläpidetään suoraa keskusteluyhteyttä jäsenyhdistysten ja SuLVIn hallituksen välillä. SuLVIn toiminnan tukena on toimikuntia, jotka valmistelevat ja ohjaavat niille sovittuja toimialueita: Järjestötoimikunta (entinen jäsentoimikunta) Koulutustoimikunta Tekninen toimikunta Junior Board Edunvalvontatoimikunta Pätetoimikuntia (LVV-, KYL-, KKL- ja VHS-pätetoimikunnat sekä pätetoimikunta IV-, KVV- ja ET-pätevyyksille)

6 Hallinto Suomen LVI-liiton päätösvaltaa käyttää liittovaltuusto, joka koostuu jäsenyhdistysten nimittämistä valtuutetuista. Liittovaltuuston kokouksessa puhetta johtaa liiton puheenjohtaja ja hänen estyneenä ollessaan jompikumpi varapuheenjohtajista. Liiton toimeenpaneva elin on liittovaltuuston nimittämä hallitus. Operatiivisesta toiminnasta vastaa toiminnanjohtaja. SuLVIn henkilökuntaan kuuluvat lisäksi jäsen- ja talousvastaava, viestintäkoordinaattori, (koulutuspäällikkö), toimisto- ja koulutusassistentti, koulutussihteeri ja pätevyysvastaava.

7 Puheenjohtajisto ja hallitus
Liiton puheenjohtaja Kalevi Hyvärinen Liiton varapuheenjohtajat Risto Kosonen ja Jarek Kurnitski Hallitus 2014 Puheenjohtaja Jukka Itkonen, SaLVI (kuvernööri SaLVI) Varapuheenjohtaja Jari Viiliäinen, KuLVI (kuvernööri: KuLVI, PiLVI, PoKaLVI, YSaLVI, SaSeLVI) Taina Iloviita, OuLVI (kuvernööri: KaLVI, KoiLVI, OuLVI, RaLVI, KePoLVI, JoLVI) Jussi Kummu, LapiLVI (kuvernööri: KeToLVI, LapiLVI) Minna Launiainen, HeLVI (kuvernööri: pääkuvernööri, HeLVI, ELVI, VantaLVI) Petteri Lausmäki, TuLVI (kuvernööri: TuLVI, SataLVI, SaloLVI, VakkaLVI) Antti Veijalainen, LaLVI (kuvernööri: LaLVI, KoLVI, KyLVI, MiLVI) Tapio Kanerva, KeLVI (kuvernööri: LäLVI, FoLVI, HäLVI, KeLVI, HyRiLVI) Leo Tolvanen, KeSuLVI (kuvernööri: EpoLVI, KeSuLVI, TaLVI) Arne Hülphers, HeLVI Yhteystiedot SuLVI:n nettisivuilla

8 SuLVIn henkilökunta Toiminnanjohtaja Viestintäkoordinaattori Tiina Strand Anne Ruostetsaari Jäsenasiat ja taloushallinto Pätevyysasiat Kaija Ruokonen Outi Suominen Koulutussihteeri Toimisto- ja koulutusassistentti Jonna Hoikka Anne-Mari Karro Sähköpostiosoitteet:

9 Toimikunnat Toimikuntien jäsenet nimittää hallitus, jolle voi tehdä ehdotuksia sopivista jäsenistä. Toimikuntien jäseniksi valitaan jäsenistön keskuudesta alansa aktiivisia toimijoita ja yleensä myös yksi hallituksen edustaja. Järjestötoimikunta kehittää SuLVIn ja sen jäsenten (sekä paikallisyhdistysten että yhteistoimintajäsenten) välistä yhteistoimintaa ja viestintää. Koulutustoimikunta vastaa koulutustoiminnan kehittämisestä ja laadun ylläpidosta. Tekninen toimikunta seuraa toimialan kehitystä ja ottaa tarvittaessa kantaa uusiutuviin säännöksiin ja ohjeisiin. Pätetoimikunta ohjaa alan pätevyyksiä ja niihin liittyvää koulutusta. Junior Board suunnittelee ja toteuttaa SuLVIn ja opiskelijoiden välistä yhteistoimintaa. Toimikuntien jäsenet löytyvät SuLVIn nettisivuilta.

10 Jäsenyhdistykset 33 kpl YHTEYSTIEDOT Espoon LVI-yhdistys, ELVI
Etelä-Pohjanmaan LVI-yhdistys, EPoLVI Forssan Seudun LVI-yhdistys, FoLVI Helsingin LVI-yhdistys, HeLVI Hyvinkään–Riihimäen LVI-yhdistys, HyRiLVI Hämeenlinnan LVI-yhdistys, HäLVI Jokilaaksojen LVI-yhdistys, JoLVI Kainuun LVI-yhdistys, KaLVI Kemi-Tornion LVI-yhdistys, KeToLVI Keski-Pohjanmaan LVI-yhdistys, KePoLVI Keski-Suomen LVI-yhdistys, KeSuLVI Keski-Uudenmaan LVI-yhdistys, KeLVI Koillismaan LVI-yhdistys, KoiLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI Kuopion LVI-yhdistys, KuLVI Kymen LVI-yhdistys, KyLVI Lahden LVI-yhdistys, LaLVI Lapin LVI-yhdistys, LapiLVI Länsi-Uudenmaan LVI-yhdistys, LäLVI Mikkelin LVI-yhdistys, MiLVI Oulun Seudun LVI-tekninen yhdistys, OuLVI Pieksämäen LVI-yhdistys, PiLVI Pohjois-Karjalan LVI-yhdistys, PoKaLVI Raahen LVI-yhdistys, RaLVI Saimaan LVI-yhdistys, SaLVI Salon Seudun LVI-yhdistys, SaloLVI Satakunnan LVI-yhdistys, SataLVI Savonlinnan Seudun LVI-yhdistys, SaSeLVI Tampereen LVI-yhdistys, TaLVI Turun LVI-yhdistys, TuLVI Vakka-Suomen LVI-yhdistys, VakkaLVI Vantaan LVI-yhdistys, VantaLVI Ylä-Savon LVI-yhdistys, YSaLVI YHTEYSTIEDOT

11 Jäsenet Paikallisyhdistysten noin 4700 jäsentä ovat ammatiltaan suunnittelijoita, urakoitsijoita, työnjohtajia, tarkastus- ja valvontahenkilöstöä, kiinteistö- ja huoltohenkilöstöä, teknisiä isännöitsijöitä, myynti- ja markkinointihenkilöstöä, maahantuojia, opettajia, piirtäjiä, yrittäjiä, opiskelijoita. Jäsenhakemuksen voi täyttää SuLVIn nettisivuilla. Liittyessään voi valita paikallisyhdistyksen johon haluaa liittyä, yleensä kotikunnan mukaan. Jäsenedut SuLVIn koulutukset jäsenhintaan (koulutuskalenteri netissä) Alan julkaisut edulliseen jäsenhintaan SuLVIsta (julkaisuluettelo netissä) Talotekniikka-lehti, 8 numeroa vuodessa alan ainoaa ammattilehteä Jäsensivut ilmestyvät Talotekniika-lehden välissä Toimihenkilöluettelo SuLVIn nettisivuilla SuLVIn jäsenenä olet mukana kansainvälisessä yhteistoiminnassa. SuLVI on SCANVACin, REHVAn ja ASHRAEn jäsen. Paikallisyhdistyksen toiminta: mm. tietoisku- ja koulutustilaisuudet, excursiot, messumatkat ja vapaa-ajan aktiviteetit sekä omat jäsenlehdet.

12 Jäsenmaksu Mistä koostuu Alennukset
SuLVIn osuus 79 euroa vuonna 2014 (sisältää Talotekniikka-lehden) Paikallisyhdistyksen osuus vaihtelee 7-25 euron välillä yhdistyksestä riippuen Alennukset Opiskelijat: ei jäsenmaksua Eläkeläiset: voivat hakea paikallisyhdistyksen jäsenmaksun puolitusta omalta jäsenyhdistykseltään Jäsen, joka on yhtäjaksoisesti maksanut jäsenmaksuaan 30 vuotta ja on sen lisäksi täyttänyt 65 vuotta, siirtyy vakinaiseksi jäseneksi ja vapautuu jäsenmaksusta. Jäsenmaksu on vähennyskelpoinen yrityksen tai henkilökohtaisessa verotuksessa, sillä siihen sisältyy ammattilehden vuosikerta. Miksi yrityksen kannattaa maksaa työntekijöidensä jäsenmaksut? Sitouttaa työntekijän jatkuvaan kouluttautumiseen Jäsenet saavat alennusta koulutuksista, yhden henkilön jäsenmaksu maksaa itsensä takaisin jo yhdellä kurssilla Työntekijä pysyy alan kehityksessä mukana, jota edistää oma Talotekniikka-lehti

13 Yhteistoimintajäsenet 2014
Ahlsell Oy VANTAA Alfa Laval Nordic Oy ESPOO Ariterm Oy SAARIJÄRVI Aurinkosuojaus ry HELSINKI Bauer Watertechnology Oy VANTAA Belimo Finland Oy HELSINKI Cupori Oy PORI Eke-Finance oy/Eke-Automation ESPOO Elpotek Oy HELSINKI Epicur Group Oy/KKVJ HELSINKI Fläkt Woods Oy TURKU Gebwell Oy LEPPÄVIRTA Halton Oy KAUSALA Honeywell OY-Finland ESPOO IDO Kylpyhuone Oy HELSINKI Insinööritsto Jarmo Kuitunen Oy TAMPERE Intervent Oy TAMPERE Itula Oy LAPPEENRANTA Jakotec Oy ÄÄNEKOSKI Kaiko Oy HELSINKI Kaukora Oy RAISIO Koja Oy TAMPERE Kolmeks Oy Ab TURENKI Laatukattila Oy TAMPERE LVI-Dahl Oy VANTAA Mako Osakeyhtiö VANTAA MI Grupp Oy HELSINKI Nereus Oy UUSIKAUPUNKI NIBE Energy Systems Oy VANTAA Oilon Home Oy LAHTI Onninen Oy VANTAA Oras Oy RAUMA Ostnor Finland Oy HELSINKI Oy Caldomix Ab HELSINKI Oy Danfoss Ab ESPOO Oy Grundfos Pumput Ab VANTAA Paroc Oy Ab LAPPEENRANTA Rej-Design Oy JÄRVENPÄÄ Rettig Lämpö Oy, Rettig Värme PIETARSAARI Saint-Gobain Pipe Systems Oy HELSINKI Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy HYVINKÄÄ Savon koulutuskuntayhtymä KUOPIO Siemens Osakeyhtiö/Building Technologies ESPOO SK Tuote Oy MUSTASAARI Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy LAPUA Suomen Lämpöpumppuyhdistys ry VANTAA Swegon Ilto Oy KAARINA Swegon Oy Ab ESPOO TA Hydronics Oy VANTAA Teknocalor Oy VANTAA Uponor Suomi Oy NASTOLA Vallox Oy LOIMAA Viessmann Oy VANTAA Wavin-Labko Oy KANGASALA Wilo Finland Oy ESPOO YIT Kiinteistötekniikka Oy HELSINKI

14 Yhteistoimintajäsenyyden edut
SuLVIn toimihenkilöluettelo Talotekniikka-lehti ja jäsensivut. Saat vuosittain ainakin kahdeksan numeroa alan ainoaa ammattilehteä. SuLVIn julkaisut. Jäsenyys oikeuttaa sinut nauttimaan ostoeduista. SuLVIn koulutus. Vuonna 2014 yhteistoimintajäsenet saavat koulutussetelin arvoltaan 500 euroa käytettäväksi SuLVIn koulutuksissa. Yhteistoimintajäsen voi myös tilata SuLVIlta tilauskoulutusta. SuLVIn www-sivut. SuLVIn kotisivuilta saat tietoa koulutuksesta, julkaisuista, alan messuista ja muista tapahtumista. Yhteistoimintajäsenellä on jäsenoikeus linkittyä SuLVIn kotisivuille. SuLVIn jäsenyhdistysten kuukausikokoukset. Yhteistoimintajäsenellä on etuoikeus jäseniltojen tietoiskuihin ja esitelmiin. Kansainväliset yhteydet. Yhteistoimintajäsen saa kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän pohjoismaisen LVI-alan uutisjulkaisun SCANVAC Newsletterin ja Euroopan laajuisen REHVA Newsletterin. Jäsenmaksu. Yhteistoimintajäsenen jäsenmaksu on voimassaolevan henkilöjäsenmaksun kymmenkertoma. Osallistuminen SuLVIn kokouksiin. Yhteistoimintajäsenellä on oikeus osallistua SuLVIn liittokokouksiin ilman äänivaltaa. Liity ottamalla yhteyttä tai puhelimitse

15 Edunvalvonta sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen
SuLVI huolehtii jäsenistön ja toimialan yleisestä edunvalvonnasta ja yhteiskunnallisesta arvostuksesta varmistamalla alan valtakunnallista näkyvyyttä. Edunvalvontaa ja yhteiskunnallista vaikuttamista toteutetaan laajalla yhteistyöllä muun järjestökentän kanssa. Liitto toimii aktiivisesti talotekniikka-alan muiden järjestöjen kanssa mm. lausuntoja, pätevyyden toteamista, koulutusta, tiedottamista ja julkaisuja koskevissa asioissa. Yhteydenpitoa poliittisiin päättäjiin ja ministeriöiden virkamiehiin jatketaan yhdessä muun LVI-alan kanssa. SuLVI jatkaa mm. FINVACin, REHVAn ja ASHRAEn kautta osallistumista alan kansainväliseen toimintaan ja välittää näistä tietoa jäsenistölle. Edunvalvonnasta vastaa sitä varten perustettu edunvalvontatoimikunta: Kalevi Hyvärinen (puheenjohtaja) Jukka Itkonen Jari Viiliäinen Jarek Kurnitski Risto Kosonen Tiina Strand Kaija Ruokonen (sihteeri)

16 SuLVI tekee yhteistyötä
Liikejärjestöt Henkilöjärjestöt LVI-talotekniikkateollisuus ry LVI-tekniset urakoitsijat LVI-TU ry Suomen Kylmäliikkeiden Liitto ry Suunnittelu- ja Konsulttitoimistojen Liitto SKOL ry LVI-teknisen kaupan liitto ry Lämmitysenergiayhdistys LEY ry Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU ry Lämpöinsinööriyhdistys – Värmeingenjörsföreningen LIVI ry Suomen Kylmäyhdistys ry Suomen Automaatioseura ry VVS Föreningen i Finland rf

17 Kansainvälinen toiminta
SuLVI on jäsenenä: FINVACissa, joka edustaa Suomea SCANVACissa ja REHVAssa FINVACissa on edustettuna lisäksi VSF, Sisäilmayhdistys ja LIVI SCANVACissa ovat edustettuina Pohjoismaat REHVA =  Federation of European Heating, Ventilation and Air Conditioning Associations ASHRAEssa = American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers Lisäksi SuLVI harjoittaa tiivistä kahdenvälistä yhteistoimintaa muiden maiden kansallisten yhdistysten kanssa, mm. Virossa EKVY

18 Koulutus SuLVI järjestää:
Avoimia koulutuksia ja tilauskoulutuksia esim. yrityksille Pätevyyteen valmentavaa koulutusta: IV- ja KVV-suunnittelijat ja -työnjohtajat Haja-asutuksen vesihuollon suunnittelijat Kylmäsuunnittelijat Energiatodistuksen laatijat Koulutuksia kaikkialla Suomessa yhteistyössä jäsenyhdistysten kanssa Käytössä on myös verkko-oppimisympäristö Sulvi Moodle Koulutuskalenteri netissä

19 FISE FISE on pätevien toimijoiden rekisteri. FISE toteaa lakiin ja täydentäviin rakentamismääräyksiin perustuvia suunnittelijoiden ja työnjohdon pätevyyksiä. Lisäksi järjestelmään on otettu mukaan myös markkinalähtöistä, vapaaehtoista, rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijapätevyyksien toteamista. FISE ylläpitää myös Rakennusvirhepankkia: Rakennusvirhepankki varmistaa tiedon levittämistä hyvästä ja turvallisesta rakentamisesta, edistää rakentamisen kehittämistä sekä ehkäisee virheitä ja ympäristöhaittoja. Järjestelmä muodostuu pätevyydet toteavista pätevyyslautakunnista ja niitä hoitavista sihteerijärjestöistä sekä pätevyyslautakunnat nimittävästä ja pätevyydet rekisteröivästä sekä rakennusvirhekortit hyväksyvästä FISE Oy:stä. Osakkaat: RIA ry, AMK RKL ry, RTY ry, RATEKO, Suomen Betoniyhdistys r.y., Suomen geoteknillinen yhdistys ry, SuLVI ry, RIL ry, Teräsrakenneyhdistys ry, Metsäteollisuus ry, UIL ry, Julkisivuyhdistys ry, SKOL ry, MTR r.y., VVS rf, SAFA, Kiinko, RTS Sihteerijärjestöt: KIINKO, RIA, RKL, SAFA, BY, SuLVI, RIL, TRY FISEn nettisivut, jossa kerrottu mm. pätevyyksien hankkimisesta

20 FISE-pätevyydet Kaavan laatijat
Muurattujen ja rapattujen rakenteiden kuntotutkijat ja korjaussuunnittelijat Pääsuunnittelijat Rakennussuunnittelijat (ARK) Vastaavat työnjohtajat Rakenteiden tarkastajat Kantavien rakenteiden työnjohtajat Kantavien rakenteiden suunnittelijat IV-työnjohtajat ja KVV-työnjohtajat Rakennusfysiikan suunnittelijat ja akustiset suunnittelijat Pohja- ja kalliorakennustöiden työnjohtajat IV-suunnittelijat ja KVV-suunnittelijat Betonirakentamisen muut työnjohtajat Haja-asutuksen vesihuollon suunnittelijat Betonilaborantit Betonirakenteiden korjaustyönjohtajat Kylmäsuunnittelijat Asuntokaupan kuntotarkastajat (AKK) Energiatodistuksen laatijat Työpäälliköt ja Työmaainsinöörit Paloturvallisuussuunnittelijat Talonrakennustyön sekä Maa- ja Pohja- ja kalliorakennesuunnittelijat pohjarakennustyön valvojat Betonirakenteiden kuntotutkijat ja korjaussuunnittelijat Talotekniikan valvojat Rakennuttajat Kosteustekniset kuntotutkijat ja Korjaussuunnittelijat LVV-kuntotutkijat

21 Julkaisutoiminta Sulvi on osakkaana Talotekniikka-julkaisuissa, joka julkaisee: Talotekniikka-lehteä Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Lehdellä on noin lukijaa. Keskimääräinen paino on kpl ja levikki (LT 2012). SuLVIn, LVI-Tekniset Urakoitsijat ry:n, Kylmäliikkeiden Liiton ja Kylmäyhdistys ry:n jäsenlehti LVI-alan kirjallisuutta Kirjoja voi tilata SuLVIsta jäsenetuhintaan Julkaisuluettelo netissä SuLVI myy MX6 Energia -ohjelmaa MX6 Energia -ohjelman avulla selvitetään rakennusten energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä ja niiden kannattavuutta. Ohjelmalla voi tuottaa useita energiatehokkuuden parantamiseen tarvittavia raportteja ja laskelmia sekä energiatodistukset. Ohjelmaa voi tilata SuLVIsta jäsenetuhintaan (etu yhden käyttäjän avausmaksusta).

22 Viestintä Uutisia ja ajankohtaisia kuulumisia SuLVIsta voi lukea:
SuLVIn nettisivuilta Sähköisestä uutiskirjeestä Talotekniikkalehden välissä ilmestyviltä jäsensivuilta eli ns. vihreiltä sivuilta SuLVIn Facebook-sivuilta Kuvernööritoiminta Jokaisella hallituksen jäsenellä on viestintävastuu hänen vastuulleen nimetyissä jäsenyhdistyksissä: Kutsu kuvernööri kylään!

23 Paikallisyhdistyksen toiminta
Henkilöjäsenet ovat aina jonkin paikallisyhdistyksen jäseniä. Paikallisyhdistykset ovat SuLVIn jäseniä Paikallisyhdistys Mukaan pääsee liittymällä jäseneksi SuLVIn nettisivuilla. Paikallisyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan syyskokouksessa. Paikallisyhdistyksen edustajat sääntömääräiseen liittokokoukseen valitaan sääntömääräisissä kokouksissa (kevät- tai syyskokouksessa) sääntöjen mukaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Miten pääsee valtuutetuksi, milloin ja missä valtuutetut valitaan Jos olet kiinnostunut hallitustoiminnasta tai valtuutettuna toimimisesta, ilmaise halukkuutesi paikallisyhdistyksen hallitukselle tai kerro siitä sääntömääräisessä syys- (tai kevät) kokouksessa. SuLVIn hallituksen jäsenet valitsee liittokokous vaalivaliokunnan esityksen perusteella. Yhdistykset, jotka ovat edustettuina vaalivaliokunnassa seuraavalla kaudella, arvotaan liittokokouksessa syksyisin. Arvalla valituksi tulleiden paikallisyhdistysten hallitukset nimittävät kukin edustajansa vaalivaliokuntaan. Olemalla aktiivinen paikallisyhdistyksessäsi, pääset vaikuttamaan!

24 Suomen LVI-liitto, SuLVI ry
Sitratori 5 (Kannelmäki) 00420 Helsinki Puhelin


Lataa ppt "Toiminta-ajatus LVI-alan ammattilaiset – SuLVIn jäsenet – kehittävät terveellisiä, turvallisia ja viihtyisiä sisäolosuhteita tämän päivän ja tulevien."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google