Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

HARJOITUSTEHTÄVIÄ SUOJAIMIEN VALITSEMISEKSI TkT Sakari Halmemies 6.5.2005.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "HARJOITUSTEHTÄVIÄ SUOJAIMIEN VALITSEMISEKSI TkT Sakari Halmemies 6.5.2005."— Esityksen transkriptio:

1 HARJOITUSTEHTÄVIÄ SUOJAIMIEN VALITSEMISEKSI TkT Sakari Halmemies 6.5.2005

2 Harjoituksia kemikaalisuojatason valitsemiseksi 1  AINE: Vinyylikloridi Maassa on tuntematon määrä vinyylikloridia ja sinun tulisi ottaa turvallisesti maanäyte. 1.Mitä terveysvaaroja aineeseen liittyy? 2.Mitkä ovat aineen HTP-arvot? 3.Määritä ne suojaimet ja materiaalit, joita näytteenotto vaatii? –käytä apuna OVA-ohjeita!

3 Harjoituksia kemikaalisuojatason valitsemiseksi 2  AINE: Hiilitetrakloridi Maasta on mitattu pitoisuus 100 ppm hiilitetrakloridia ja sinun tulisi ottaa turvallisesti maanäyte. 1.Mitä terveysvaaroja aineeseen liittyy? 2.Mitkä ovat aineen HTP-arvot? 3.Määritä ne suojaimet ja materiaalit, joita näytteenotto vaatii? –käytä apuna OVA-ohjeita!

4 Harjoituksia kemikaalisuojatason valitsemiseksi 3  AINE: tuntematon Maa on saastunut tuntemattomilla vaarallisilla aineilla ja sinun tulisi ottaa turvallisesti maanäyte. 1.Miten suojaudut ja millaisia suojaimia käytät? 2.Muista yleisperiaate suojaimien valinnassa?

5 Suojainesitteitä  http://www.liitin.fi/pdf- esitteet/Suojainesite2003.pdf http://www.liitin.fi/pdf- esitteet/Suojainesite2003.pdf http://www.liitin.fi/pdf- esitteet/Suojainesite2003.pdf  http://www.regency- uk.com/html/kemira.html http://www.regency- uk.com/html/kemira.html http://www.regency- uk.com/html/kemira.html  http://www.msanordic.se/nf_prod_fil ters.html http://www.msanordic.se/nf_prod_fil ters.html http://www.msanordic.se/nf_prod_fil ters.html


Lataa ppt "HARJOITUSTEHTÄVIÄ SUOJAIMIEN VALITSEMISEKSI TkT Sakari Halmemies 6.5.2005."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google