Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la

Samankaltaiset esitykset

Esitys aiheesta: "Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la"— Esityksen transkriptio:

1 Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la 27.9.2014
Turnaussäännöt Turnauksen taso on A ja AAA. Ottelut pelataan pitkällä kentällä ja normaalimaalein, maalivahdin lisäksi viidellä kenttäpelaajalla. Otteluaika on 2x 15 minuuttia. Otteluaika 50 minuuttia. Jokaiselle joukkueelle tulee neljä ottelua. Turnauksen johdolla on oikeus perustelluista syistä muuttaa otteluohjelmaa ja -aikataulua. Virallinen aika katsotaan hallien kelloista. Joukkueiden on oltava vaihtoaitiossa pelivarusteissa 5 minuuttia ennen ottelun alkamisaikaa. Jos joukkue myöhästyy pelistä, niin se tuomitaan hävinneeksi 3-0. Erätauko on 1 min. Aikalisä ei ole käytössä. Otteluohjelmaan kotijoukkueeksi merkitty joukkue valitsee paidan värin. Muutoin turnauksessa noudatetaan Jääkiekkoliiton E1-junnujen sääntöjä. Jokainen joukkue vastaa, että sen pelaajilla ja toimihenkilöillä on voimassa olevat pelipassit ja vakuutukset. Turnausjärjestäjä ei vastaa joukkueiden vakuuttamisesta eikä mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Jos pelaajalle tuomitaan jossakin turnauksen ottelussa minuutin rangaistus tai suurempi rangaistus, niin pelaaja suljetaan koko loppu turnauksesta.

2 Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la 27.9.2014
Joukkueiden välinen paremmuus ratkaistaan seuraavasti: Voitetusta ottelusta joukkue saa 2 pistettä, tasapelistä 1 piste, tappiosta 0 pistettä. Kahden tai useamman joukkueen päätyessä tasapisteisiin on ratkaisevaa: Keskinäinen ottelu Keskinäisten otteluiden maaliero Koko turnauksen maaliero Koko turnauksessa tehdyt maalit Arpa

3 Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la 27.9.2014
Tuomarit: Turnauksen tuomaroinnin hoitaa Hyvinkään erotuomarikerhon erotuomarit apunaan mahdolliset junnutuomarit Kurran vanhemmista junnuista. Kurinpito asioissa noudatetaan SJL:n eteläisen alueen menettelytapoja ja sääntöjä. Palkinnot: Molempien tasojen 3 parasta joukkuetta palkitaan. Otteluissa joukkueet saavat vaihtaa viirit/kiekot heti pelin jälkeen ja jakaa ne oman harkinnan mukaan. Joukkueiden kokoonpanot: Joukkueiden kokoonpanot on ilmoitettu Kurra03:n joukkueenjohtajana toimivalle Ilmo Junnilalle mennessä. Joukkueita voi muuttaa turnaustoimistossa tarvittaessa. Sama pelaaja ei kuitenkaan saa pelata molemmissa joukkueissa. Joukkueenjohtaja käy vahvistamassa kokoonpanon 30 min ennen ensimmäistä ottelua turnaustoistossa (Kurran toimisto, jäähallin toinen kerros) ja sen jälkeen erikseen mikäli muutoksia tulee. Kurran yhteyshenkilö: Ilmo Junnila,

4 Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la 27.9.2014
Vastalauseet Turnauksen mahdolliset vastalauseet käsittelee turnauksen jury (turnauksen johtaja + samaa sarjaa pelaavien joukkueiden Jojot, ei kuitenkaan kyseisen ottelun Jojot). Vastalause on laadittava kirjallisesti ja esitettävä 30 min. kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 100 euroa, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Juryn päätös on lopullinen. Juryn tulee ratkaista kaikki käsittelyyn tulevat asiat turnauksen aikana. Jäähallin palvelut Jäähallilla toimii erillinen kahvila, jossa myynnissä perinteisiä kahvilatuotteita. Lisäksi Kurra 03 juniorit myyvät turnauksen yhteydessä makkaraa, vohveleita, arpoja ja pyörittävät lämäritutkaa. Näitä lisäpalveluita käyttämällä tuet Kurra 03 joukkueen toimintaa.

Lataa ppt "Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la"