Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Sairaanhoidon osaaminen on arvokasta! - jatkohanke 2008-2009 Lahden diakonian instituutti Vuorikatu 4 15110 LAHTI.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Sairaanhoidon osaaminen on arvokasta! - jatkohanke 2008-2009 Lahden diakonian instituutti Vuorikatu 4 15110 LAHTI."— Esityksen transkriptio:

1 Sairaanhoidon osaaminen on arvokasta! - jatkohanke 2008-2009 Lahden diakonian instituutti Vuorikatu 4 15110 LAHTI

2 Jatkohankkeessa mukana Lahden diakonian instituutti, Lahden diakonian instituutti, Vuorikatu 4, 15110 Lahti Yhdyshenkilö Terttu Pohjolainen, S-posti: terttu.pohjolainen@dila.fi; Puh. 044-7132225 Lahden kaupunki, Sosiaali- ja terveys-toimiala: Lahden kaupunginsairaala. Lahden kaupunki, Sosiaali- ja terveys-toimiala: Lahden kaupunginsairaala. Vesijärvenkatu 9 A. Pl. 116, 15101 Lahti. Yhdyshenkilö: Ylihoitaja Sari Järvinen, S-posti: sari.jarvinen@lahti.fi; Puh. 050-3987269. sari.jarvinen@lahti.fi Dila, Hoiva, Ahvenistonkatu 2, 1.krs, 15110 Lahti. Dila, Hoiva, Ahvenistonkatu 2, 1.krs, 15110 Lahti. Yhdyshenkilö: Riitta Nikunen, S-posti: riitta.nikunen@dila.fi; Puh. 044-7132269. riitta.nikunen@dila.fi

3 Hankkeen sisältö Lahden diakonian instituutti etsii hakevan toiminnan avulla hoitotyön ammattilaisia, jotka eivät ole vähään aikaan tehneet hoitotyötä ja hyötyvät aikuisten ammatillisesta lisäkoulutuksesta työhön palaamiseksi. Lahden diakonian instituutti etsii hakevan toiminnan avulla hoitotyön ammattilaisia, jotka eivät ole vähään aikaan tehneet hoitotyötä ja hyötyvät aikuisten ammatillisesta lisäkoulutuksesta työhön palaamiseksi. Lahden kaupunginsairaalan ja kaupungissa toimivien kotihoidon palveluyksikköjen henkilöstöä perehdytetään ohjaamaan ”opiskelijoina” hoitotyöhön palaavat sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja lähihoitajat. Lahden kaupunginsairaalan ja kaupungissa toimivien kotihoidon palveluyksikköjen henkilöstöä perehdytetään ohjaamaan ”opiskelijoina” hoitotyöhön palaavat sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja lähihoitajat.

4 Hankkeen sisältö… Hankkeessa on tavoitettu henkilökohtaisesti yli 30 hoitotyön ammattilaista, jotka haluavat osaamisensa päivittämisen palatakseen takaisin hoitotyöhön. Hankkeessa on tavoitettu henkilökohtaisesti yli 30 hoitotyön ammattilaista, jotka haluavat osaamisensa päivittämisen palatakseen takaisin hoitotyöhön. Hankkeessa hoitotyön ammattilaisia motivoidaan kouluttautumaan ja palaamaan turvallisesti hoitotyöhön. Hankkeessa hoitotyön ammattilaisia motivoidaan kouluttautumaan ja palaamaan turvallisesti hoitotyöhön. Hankkeessa laaditaan elämäntilanteen ja osaamisen kartoitus, kehitystarvekartoitus ja suunnitellaan henkilökohtainen opiskelupolku täydennyskoulutus- ja perehdyttämisohjelmassa kiinnittymiseksi työelämään. Hankkeessa laaditaan elämäntilanteen ja osaamisen kartoitus, kehitystarvekartoitus ja suunnitellaan henkilökohtainen opiskelupolku täydennyskoulutus- ja perehdyttämisohjelmassa kiinnittymiseksi työelämään. Työelämän edustajat ovat tiiviisti mukana hakevassa toiminnassa, ohjelmakokonaisuuden toteutuksessa sekä työhön perehdyttämisessä ja hankkeen arvioinnissa. Työelämän edustajat ovat tiiviisti mukana hakevassa toiminnassa, ohjelmakokonaisuuden toteutuksessa sekä työhön perehdyttämisessä ja hankkeen arvioinnissa.

5 Hankkeen tuloksista Hankkeen tuloksista Hankkeessa kehitetään edelleen pilottihankkeen (2007) hakevan toiminnan, hoitotyön osaamisen arvioinnin ja päivittämisen sekä perehdyttämistoiminnan mallia. Hankkeessa kehitetään edelleen pilottihankkeen (2007) hakevan toiminnan, hoitotyön osaamisen arvioinnin ja päivittämisen sekä perehdyttämistoiminnan mallia. Hankkeeseen osallistuvat hoitotyön ammattilaiset tutustuvat ja työllistyvät Päijät-Hämeen alueen potentiaalisiin työpaikkoihin. Hankkeeseen osallistuvat hoitotyön ammattilaiset tutustuvat ja työllistyvät Päijät-Hämeen alueen potentiaalisiin työpaikkoihin. Hankkeessa pysyvästi hoitotyöhön työllistymistavoite on 12-15 henkilöä. Hankkeessa pysyvästi hoitotyöhön työllistymistavoite on 12-15 henkilöä. Lahden diakonian instituutin työelämän kehittämis- ja palvelutoiminta vakiintuu. Lahden diakonian instituutin työelämän kehittämis- ja palvelutoiminta vakiintuu. Lisätietoja: Apulaisrehtori Terttu Pohjolainen Lisätietoja: Apulaisrehtori Terttu Pohjolainen Puh. 044 7132 225. S-posti: terttu.pohjolainen@dila.fi terttu.pohjolainen@dila.fi


Lataa ppt "Sairaanhoidon osaaminen on arvokasta! - jatkohanke 2008-2009 Lahden diakonian instituutti Vuorikatu 4 15110 LAHTI."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google