Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Riskien hallinta ketterissä prosesseissa ja Jämien laatuyhteenveto Team Jämät.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Riskien hallinta ketterissä prosesseissa ja Jämien laatuyhteenveto Team Jämät."— Esityksen transkriptio:

1 Riskien hallinta ketterissä prosesseissa ja Jämien laatuyhteenveto Team Jämät

2 RISKIT Perinteisessä riskienhallinnassa ennakoidaan ja yritetään estää ja valvotaan Ketterissä prosesseissa riskit hyväksytään ja niihin reagoidaan nopeasti ja vaikutukset minimoidaan. Perinteisessä prosessimallissa projektipäällikkö tms. vastaa riskienhallinnasta, ketterissä prosesseissa koko tiimi

3 Ketterien prosessien korostuneita riskejä Henkilöihin liittyvät riskit (myös asiakasta edustava henkilö) Tiimityön riskit Epäonnistunut arkkitehtuuri voi pakottaa uuteen aloitukseen Aikataulu ja/tai kustannukset voivat ylittää ehdottamat ylärajat, jolloin ei saavuta laadullisesti riittävää tulosta Ylläpito voi dokumentoinnin puutteiden takia olla vaikeaa tai jopa mahdotonta

4 Laatuyhteenveto - Juranin määritelmä Laatusuunnitelmassamme viittasimme Juranin määritelmään Mielestämme olemme onnistuneet toteuttamaan sen hyvin o Saadun palautteen perusteella asiakas on ollut tyytyväinen (Asiakastyytyväisyys) o Tuotteeseen olemme saaneet kaikki asiakkaan pyytämät muutokset ( vapaa puutteista )

5 Kommunikointi Sähköpostilla Viikkotapaamisilla

6 Laadunvarmistamiseen käytetyt menetelmät Metriikat ( Eclipse meters ) Testaus ja sen valvonta ( Eclemma ) Backlog, sis. ajanseuranta Näiden lisäksi olemme hallinnoineet projektia kokoajan erilaisin työkaluin (Googledocs, code.google.com, eclipse... )

7 Kysymyksiä / kommentteja ?


Lataa ppt "Riskien hallinta ketterissä prosesseissa ja Jämien laatuyhteenveto Team Jämät."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google