Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

MIKON JA VINHAN METSÄSTYSVUOSI 2004. SORSAJAHTI ALKOI 20.8.2004... Ihka ensimmäinen kuuma lintu! Hämärän aikaan niitä saa... Joskus on tuuriakin. Neljä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "MIKON JA VINHAN METSÄSTYSVUOSI 2004. SORSAJAHTI ALKOI 20.8.2004... Ihka ensimmäinen kuuma lintu! Hämärän aikaan niitä saa... Joskus on tuuriakin. Neljä."— Esityksen transkriptio:

1 MIKON JA VINHAN METSÄSTYSVUOSI 2004

2 SORSAJAHTI ALKOI 20.8.2004... Ihka ensimmäinen kuuma lintu! Hämärän aikaan niitä saa... Joskus on tuuriakin. Neljä sorsaa samaan nippuun kolmella laukauksella.

3 Jo sorsajahdin aikana harjoiteltiin kanalintukuvioita maastossa... Seisontoja alkoi tulla ja homma rupesi kiinnostamaan Vinhaa ihan tosissaan...

4 10.9. koitti juhlahetki... Oli ensimmäisen kanalintujahdin aika... Ryntäsimme Sodankylään kun Inarissa metsästys alkaa vasta 20.9... Saaliitta tosin jäätiin vaikka Vinha vähän riekkoja pölyyttämään pääsikin... Huomaa neidin pettynyt ilme...

5 Suuri hetki koitti 25.9.2004 noin klo 10.30 aamulla. Vinha löysi kiirunan Iisakkipäältä, teki UPEAN riistatyön ja isäntäkin onnistui pudottamaan linnun. Neiti tosin omi sen omakseen heti noutokomennon saatuaan, mutta pienellä neuvottelulla tästäkin selvittiin.

6 Tästä mentiin eteenpäin vaihtelevalla menestyksellä, silti hyvin nousujohteisesti. Urupään takana 2.10.2004

7 Ja pakastin näyttää tällä hetkellä tältä, vaikka syötykin on.... =)

8 Nyt sitten alkaa armoton kevätkauden odotus, tottelevaisuusäksiisi ja samalla odotellaan molemmat milloin se äiskä tulee taas kotiin hemmottelemaan meitä.... Ja metsällä käydään tietty aina kun vain pakkanen ja valo-olosuhteet antavat myöten.....


Lataa ppt "MIKON JA VINHAN METSÄSTYSVUOSI 2004. SORSAJAHTI ALKOI 20.8.2004... Ihka ensimmäinen kuuma lintu! Hämärän aikaan niitä saa... Joskus on tuuriakin. Neljä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google