Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KUNTOUTUSKESKUS MENTAL OY SOSIAALINEN YRITYS. SOSIAALINEN YRITYS VAI YRITYS ? MENTAL OY ON PIRKANMAAN ENSIMMÄINEN REKISTERÖITY SOSIAALINEN YRITYS. TARKOITUKSENA.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KUNTOUTUSKESKUS MENTAL OY SOSIAALINEN YRITYS. SOSIAALINEN YRITYS VAI YRITYS ? MENTAL OY ON PIRKANMAAN ENSIMMÄINEN REKISTERÖITY SOSIAALINEN YRITYS. TARKOITUKSENA."— Esityksen transkriptio:

1 KUNTOUTUSKESKUS MENTAL OY SOSIAALINEN YRITYS

2 SOSIAALINEN YRITYS VAI YRITYS ? MENTAL OY ON PIRKANMAAN ENSIMMÄINEN REKISTERÖITY SOSIAALINEN YRITYS. TARKOITUKSENA ON TUOTTAA VOITTOA, SEKÄ LUODA UUSIA TYÖPAIKKOJA OSATYÖKYKYISILLE JA PITKÄAIKAISTYÖTTÖMILLE HENKILÖILLE.

3 MENTALIN TOIMIALA YKSITYINEN SOSIAALIALAN PALVELUNTUOTTAJA, JOKA TUOTTAA TEHOSTETTUA ASUMISPALVELUA MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEKUNTOUTUJILLE SEKÄ LASTENSUOJELUN LAITOSPALVELUITA.

4 MENTAL ON PERUSTETTU VUONNA 2005 YRITYS ALOITTI TOIMINTANSA PIENESTÄ YKSIKÖSTÄ, JOKA TYÖLLISTI VIISI HENKILÖÄ. NYKYISIN TOIMINTA ON LAAJENTUNUT JA TYÖLLISTÄMME 60 TYÖNTEKIJÄÄ, JOISTA 30 % ON OSATYÖKYKYISIÄ. MENTALILLA ON MYÖS OPPISOPIMUS- KOULUTUKSESSA OLEVIA TYÖNTEKIJÖITÄ SEKÄ TYÖHALLINNON KANSSA YHTEISKOULUTUSTA LÄHIHOITAJAN AMMATTIIN.

5 GREEN CARE/VERTE OY/MENTAL OY YHTEISTYÖSSÄ VERTEN KANSSA MENTALIN MIELENTERVEYSKUNTOUTUJILLE ON JÄRJESTETTY TYÖTOIMINTAA SAIRAALA- ALUEIDEN YMPÄRISTÖN HOIDOSSA JATKOSSA YHTEISTYÖTÄ TARKOITUS KEHITTÄÄ KOSKEMAAN MYÖS KUNTOUTUJIEN KOULUTUSTA ESIM. VIHERALAN SEKÄ KIVIRAKENTAMISEN PERUS- JA ERIKOISTUTKINNOT.

6 SOSIAALINEN YRITYS VOI TOIMIA MILLÄ ALALLA HYVÄNSÄ VÄHINTÄÄN 30 % HENKILÖKUNNASTA TULEE OLLA PALKKATUKEEN OIKEUTETTUJA TYÖTTÖMIÄ TYÖNHAKIJOITA (LÄÄKÄRIN LAUSUNTO TYÖNALENEMISESTA) HAKEMUS SOSIAALISEN YRITYKSEN REKISTERIIN, JOTA HOITAA TEM.

7 MITÄ HYVÄÄ YRITYKSEN YHTEISKUNTAVASTUU=> HEIKOSSA TYÖMARKKINA-ASEMASSA OLEVIEN TYÖNHAKIJOIDEN TYÖLLISTYMINEN. TYÖNTEKIJÖIDEN SAATAVUUS TYÖTEHTÄVIIN PALKKATUKI 50% PALKKAKUSTANNUKSISTA ENINTÄÄN 1300,00 € KK. TE-KESKUS VOI MYÖNTÄÄ TOIMINNAN KÄYNNISTÄMISAVUSTUSTA

8 KEHITTÄMISTARPEITA KOHDERYHMÄÄN KUULUVAT HENKILÖT TARVITSEVAT TYÖN SUUNNITTELUA JA OPASTUSTA ENEMMÄN. PALKKATUKIPÄÄTÖKSET 3V. MITTAISIA. TULISI OLLA MAHDOLLISUUS PALKKATUEN PYSYVYYTEEN, JOS TYÖNALENEMINEN ON PYSYVÄÄ. VÄLITYÖMARKKINOIDEN KEHITTÄMINEN YHTEISTYÖSSÄ SOSIAALISTEN YRITYSTEN KANSSA.

9 SOSIAALISTEN YRITYSTEN TARVE TARVE ON KASVAVA PARANNUKSIA KEHITELLÄÄN JATKUVASTI TÄLLÄ HETKELLÄ SOSIAALISIA YRITYKSIÄ ON SUOMESSA ALLE 200, JOTKA TYÖLLISTÄVÄT N. 300 KOHDERYHMÄÄN KUULUVAA HENKILÖÄ. USEAT KAUPUNGIT JA KUNNAT SUUNNITTELEVAT SOSIAALISEN YRITYKSEN PERUSTAMISTA.

10 MENTAL TOIVOTTAA KAIKILLE HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ SEKÄ TURVALLISTA KOTIMATKAA


Lataa ppt "KUNTOUTUSKESKUS MENTAL OY SOSIAALINEN YRITYS. SOSIAALINEN YRITYS VAI YRITYS ? MENTAL OY ON PIRKANMAAN ENSIMMÄINEN REKISTERÖITY SOSIAALINEN YRITYS. TARKOITUKSENA."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google