Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Riina ja Sonja. Ruutu 1 Bellan ja Edwardin häät, yleiskuva Pappi: ”Täten julistan tiedät mieheksi ja vaimoksi.”

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Riina ja Sonja. Ruutu 1 Bellan ja Edwardin häät, yleiskuva Pappi: ”Täten julistan tiedät mieheksi ja vaimoksi.”"— Esityksen transkriptio:

1 Riina ja Sonja

2 Ruutu 1 Bellan ja Edwardin häät, yleiskuva Pappi: ”Täten julistan tiedät mieheksi ja vaimoksi.”

3 Ruutu 2 Hääpari lähtee häämatkalle Esmensaarelle. Kuva kaukaa. Bella: ”Häämatka Esmensaarelle? Ihanaa!” ”Edward, miksi sinä et lennä tätä konetta itse?”

4 Ruutu 3 Höyhenet pöllyävät häämatkalla. Osa höyhenistä on lähempänä, osa kauempana.

5 Ruutu 4 Bella ymmärtä ä olevansa raskaana, kuva yleiskuva. Bella: ”OMFG, olen raskaana!”

6 Ruutu 5 Bella kertoo uutisen Edwardille. Bella: ”Haluan pitää meidän oman herttaisen pienen söpöliinin.” Edward: ”Ei Bella, se on hirviö!” ”Minä haluan abortin!”

7 Ruutu 6 Ihmissusilauma kuulee pariskunnan tulevasta lapsesta. Lauma jakautuu kahtia. Sam: ”Bella ja hirviövauva täytyy eliminoida.” Jacob: ”Kukaan ei eliminoi minun Bellaani!”

8 Ruutu 7 Jacob on tullut myös vampyyrien taloon. Vauva on murtanut Bellalta kylkiluita. Rosalie rakastaa jo vauvaa. Edward katuu. ”Kymmenen kylkiluuta myöhemmin.” Jacob: ”Yksi sana – ehkäisy!” Bella: ”Vaavi<3”

9 Ruutu 8 Edward ja kumppanit suorittavat keisarinleikkauksen vauvan syntyessä.

10 Ruutu 9 Ruutu, jossa on vain vampyyri-Bella. ”Synnytyskomplikaatioide n (ks. ed. ruutu) takia melkein kuolleesta Bellasta joudutaan tekemään vampyyri.

11 Ruutu 10 Jacob tapaa nopeasti kasvavan Renesmeen ensimmäisen kerran. Jacob: ”Nessie! Olet elämäni rakkaus! Haluan viettää loppuelämäni kanssasi! Rakastan sinua!” Rosalie: ”KOIRA!”

12 Ruutu 11 Bella nauttii saamistaan vampyyrivoimista, osoittautuen melko hyvän itsehillinnän omaavaksi. Yleiskuva. Bella: ”Olen maailman paras vampyyri!”

13 Ruutu 12 Volturi kuulee vauvasta. Aro: ”Bella ja Edward ovat lisääntyneet!” ”Lapsi täytyy tuhota, ennen kuin on liian myöhäistä!”

14 Ruutu 13 Välikuva, joka kattaa kirjan turhia tapahtumia.

15 Ruutu 14 ”Kuukautta myöhemmin, eeppinen lopputaistelu” Cullenit auttajineen ja Volturi kohtaavat aukealla tarkoituksenaan taistella.

16 Ruutu 15 Taistelemisen sijasta he puhuvatkin mukavia. Edward: ”…ja tyttö lukee iltasatunsa itse…” Aro: ”Uskomatonta, Jane haluaa vieläkin jonkun lukemaan sen!”

17 Ruutu 16 Joukot eroavat hyvissä väleissä eri suuntiin, hiukan rajatumpi kuva, kuin iso taistelukuva. Edward: ”Muuten, tervetuloa 1- vuotissyntymäpäiville!” Aro: ”Meidän lahjamme tulee olemaan paras!”

18 Ruutu 17 Sama ruutu kuin muidenkin sarjakuvien lopussa, paitsi isompana ja vampyyri-Bellalla: Bella: ”Olen niin onnellinen.”


Lataa ppt "Riina ja Sonja. Ruutu 1 Bellan ja Edwardin häät, yleiskuva Pappi: ”Täten julistan tiedät mieheksi ja vaimoksi.”"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google