Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

AluevastaavaApplication specialistCustomer serviceHankesuunnittelijaHankintaesimiesIt -tradenomiIt -neuvojaJohdon assistenttiJärjestelmäasiantuntijaJärjestelmäinsinööriKonsulin.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "AluevastaavaApplication specialistCustomer serviceHankesuunnittelijaHankintaesimiesIt -tradenomiIt -neuvojaJohdon assistenttiJärjestelmäasiantuntijaJärjestelmäinsinööriKonsulin."— Esityksen transkriptio:

1

2

3

4

5

6

7 AluevastaavaApplication specialistCustomer serviceHankesuunnittelijaHankintaesimiesIt -tradenomiIt -neuvojaJohdon assistenttiJärjestelmäasiantuntijaJärjestelmäinsinööriKonsulin sihteeriLaatusihteeriLaskenta-assistenttiLayout design engineerLVI -tarkastajaMetsäsuunnittelijaOhjelmistosuunnittelijaOsastonhoitajaPalvelukoordinaattoriPalvelupäällikköProjektipäällikköRahoitusneuvojaSoftware engineerSosiaalipalvelusuunnittelijaTurvatarkastajaTyövoimaneuvojaValmentajaVesihuollon suunnittelijaVuoropäällikköYksilövalmentaja Lisää nimikkeitä RAMK rekryn sivuilta. Sinne pääset klikkaamalla tästä.

8

9 Joustavuutta työpaikalla ja työtehtävissä Sosiaaliset taidot ja hyvät tavat ovat tärkeitä! Varmista että omaat riittävät neuvonta- ja asiakaspalvelu- valmiudet Muista osoittaa kiinnostuksesi ja motivaatiosi! Panosta työhaastatteluun ja ole aktiivinen Sosiaaliset taidot, vastuuntuntoisuus ja yhteistyökyky tärkeitä ominaisuuksia Myös asenne ja kiinnostus ratkaisevassa osassa

10


Lataa ppt "AluevastaavaApplication specialistCustomer serviceHankesuunnittelijaHankintaesimiesIt -tradenomiIt -neuvojaJohdon assistenttiJärjestelmäasiantuntijaJärjestelmäinsinööriKonsulin."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google