Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Suojelusenkeli Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Hän`t ihana enkeli kotihin vie. Niin pitkä on matka ei kotia näy, vaan ihana enkeli vieressä käy. Vaan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Suojelusenkeli Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Hän`t ihana enkeli kotihin vie. Niin pitkä on matka ei kotia näy, vaan ihana enkeli vieressä käy. Vaan."— Esityksen transkriptio:

1 Suojelusenkeli Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Hän`t ihana enkeli kotihin vie. Niin pitkä on matka ei kotia näy, vaan ihana enkeli vieressä käy. Vaan ihana enkeli vieressä käy. Klikk først NWC-ikonet på normalvisnings-sida for å sette i gang sangen (play), deretter PowerPoint-ikonet, Lysbildefremvisning og Vis fremvisning. Venstreklikk for å bla videre.

2 Skytsengelen On pimeä korpi ja kivinen tie, ja usein se käytävä liukaskin lie. Oi, pianhan lapsonen langeta voi, jos käsi ei enkelin kädessä ois. Jos käsi ei enkelin kädessä ois.

3

4 Suojelusenkeli suomeksi ja norjaksi
Tulee

5 Tehtäviä Kielioppia. Kirjoita vihkoosi
Tehtäviä Kielioppia! Kirjoita vihkoosi! Kotia ei näy Sinua (jatka) Käytä suomea! Kirjoita vihkoosi! Kello on pian kaksitoista. Olen yksin kotona. (jatka)


Lataa ppt "Suojelusenkeli Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Hän`t ihana enkeli kotihin vie. Niin pitkä on matka ei kotia näy, vaan ihana enkeli vieressä käy. Vaan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google