Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tinja Saarela ja Virpi Pennannen: Koulutuksen merkitys asiantuntijuuden vahvistamisessa 28.11.2013 SoveLin 20-vuotisjuhlaseminaari Mikko Vähäniitty.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tinja Saarela ja Virpi Pennannen: Koulutuksen merkitys asiantuntijuuden vahvistamisessa 28.11.2013 SoveLin 20-vuotisjuhlaseminaari Mikko Vähäniitty."— Esityksen transkriptio:

1 Tinja Saarela ja Virpi Pennannen: Koulutuksen merkitys asiantuntijuuden vahvistamisessa 28.11.2013 SoveLin 20-vuotisjuhlaseminaari Mikko Vähäniitty

2 Loppuraportti tiivistää Kove-hankkeen toiminnan ja tulokset

3 Pohja aiemmissa hankkeissa

4 Liikkeelle-koulutukset

5

6 Kouluttajakoulutuksia, sähköisiä ja painettuja materiaaleja http://soveli- kouluttajaverkosto.wikispaces.com/http://soveli- kouluttajaverkosto.wikispaces.com/  Koulutussisältöjen, -materiaalien ja pedagogisten menetelmien kehittämisessä apuna  Kouluttajaverkoston yhteinen kohtaamispaikka  Auttaa kutakin kouluttajaa kulkemaan omalla kouluttajapolullaan Liikkeelle-kouluttajan opas Liikkeelle-liikuntavastaavan käsikirja ja sen sähkoinen työkirja www.liikkeelle.fiwww.liikkeelle.fi

7

8

9 Kove-hankkeen suositukset Paikallisesti on tärkeää Jatkaa Liikkeelle-koulutuksia, koska niiden avulla on mahdollista: Tukea, motivoida ja sitouttaa vapaaehtoistoimijoita. Sitouttaa kuntia ja vahvistaa työntekijöiden roolia. Vahvistaa paikallista yhteistyötä ja verkottumista. Toteuttaa tarpeiden mukaista toimintaa, synnyttää KKI-hankkeita ja lisätä resursseja.

10

11 Kove-hankkeen suositukset Alueellisesti on tärkeää Tiivistää yhteistyötä liikunnan aluejärjestöjen kanssa. Toteuttaa ELY-keskusten kanssa esim. soveltavan liikunnan seutufoorumeita. Valtakunnallisesti on tärkeää Hyödyntää kouluttajaverkoston asiantuntemusta ja huolehtia sen elinvoimaisuudesta. Järjestää kuntien ja järjestöjen työntekijöille koulutustilaisuuksia tai muita yhteisiä tilaisuuksia. Käynnistää soveltavan liikunnan toimenpideohjelma.

12

13 Kaikille avoimet tilauskoulutukset 2014 1.Peruskoulutus 2.Jatkokoulutus 3.Liikuntavastaavan käsikirjakoulutus 4. Virikepäivä 5. ITE-kehittämispäivä 6. Lisää laatua liikuntaan -koulutus 7. Asiantuntijapuheenvuoro ja -luento Tavoitteena asian- tuntijuuden ja laadun lisääminen

14

15

16 Mari Männistö

17 Jaana Teräväinen

18 Janne Ruotsalainen

19 Yhdessä olemme enemmän! Mari Männistö

20

21

22 Asiakaslähtöisyys sekä vuorovaikutteinen kehittäminen ovat SoveLin koulutustoiminnassa keskeisessä roolissa jatkossakin.


Lataa ppt "Tinja Saarela ja Virpi Pennannen: Koulutuksen merkitys asiantuntijuuden vahvistamisessa 28.11.2013 SoveLin 20-vuotisjuhlaseminaari Mikko Vähäniitty."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google