Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Sinfonia kuudelle ajatukselle Johtamisen Partituuri I Keynote.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Sinfonia kuudelle ajatukselle Johtamisen Partituuri I Keynote."— Esityksen transkriptio:

1 Sinfonia kuudelle ajatukselle Johtamisen Partituuri I Keynote

2 Johtamisen Partituuri I on Jan Hultinin keynote – puheenvuoro johtajuudesta asiantuntijaorganisaatiossa Jan kertoo kokemuksistaan ja oppimisistaan Suomen Kansallisoopperan, Savonlinnan Oopperajuhlien ja kansainvälisen oopperamaailman puitteissa Mikä on Johtamisen Partituuri I?

3 Jan on toiminut yli 20 vuotta kulttuuriorganisaatioiden esimies- ja johtamistehtävissä. Taidealan asiantuntijaorganisaatiot ovat johtamisfunktion näkökulmasta erityisen haastavia. Suurten egojen, herkkyyden, narsismin, uskomattoman lahjakkuuden ja intrigienkin ristitulessa, johtajan on saatava joukot puhaltamaan yhteen hiileen. Taidealan osaajia on johdettava herkällä korvalla, silkkihansikkain, lujalla otteella ja edestä. On annettava tukea ja tilaa sekä selkeitä rajoja. Taustalla taidealan asiantuntijaorganisaatioita..

4 Janilla on myös vuosien kokemus pk-sektorin hallitustehtävistä eri toimialoilta. Jan on HeartBrain Oy:n ja Norppaland Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja...sekä hallitustyöskentelyä ja yrittäjyyttä

5 Start up – yrittäjä, uusien liiketoimien kehittäjä, liikkeenjohdon konsultti Pitkäaikainen Savonlinnan Oopperajuhlien johtaja Hultinin kaudella (2002-2012) Savonlinnan Oopperajuhlat vahvisti asemiaan yhtenä maailman johtavista oopperafestivaaleista Vahvat näytöt korkeatasoisen taiteen ja hyvän taloudenpidon yhdistämisestä Monien uutta luovien projektien ideoija ja käynnistäjä Monipuolinen kokemustausta pk-yritysten hallitustyöskentelystä Laaja suhdeverkosto liike-elämän ja politiikan johdon piirissä Jan Hultin

6 Ota yhteyttä: Jan Hultin, HeartBrain Oy jan.hultin@heartbrain.fi +358 400 483578 Kiinnostaako Johtamisen Partituuri I?


Lataa ppt "Sinfonia kuudelle ajatukselle Johtamisen Partituuri I Keynote."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google