Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

SM-Kilpailuista FIS-kilpailut, mikä muuttuu TD:n tehtävissä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "SM-Kilpailuista FIS-kilpailut, mikä muuttuu TD:n tehtävissä."— Esityksen transkriptio:

1 SM-Kilpailuista FIS-kilpailut, mikä muuttuu TD:n tehtävissä

2 HUOMATTAVIMMAT MUUTOKSET Nimitys tulee FIS:ltä. TD:llä oltava voimassa oleva FIS lisenssi!  Osallistunut 2 viimeisen vuoden aikana FIS TD seminaariin. FIS saattaa määrätä ulkomaalaisen TD. Kaikilla kilpailijoilla oltava FIS koodi! Myös ne jotka aikovat osallistua pitkille matkoille. TD:n tulee valvoa että koodi löytyy. Hinta 30 CHF ennen 31.12.08. Sen jälkeen lisenssi maksaa 100 CHF. Ainoastaan kansallinen liitto voi hakea niitä FIS:ltä FIS mainossäännöt! Tullaanko niitä noudattamaan vai ei?

3 HUOMATTAVIMMAT MUUTOKSET TD:n tulee tarkistaa että radat ovat homologoitu! Tarkistaa että järjestäjillä on oikea FIS pistelista. Tarkistaa FIS:in varoituslista. TD:n on laskettava racepenalty (sääntö muuttunut kaudelle 08- 09). TD:n osattava FIS pistejärjestelmä. TD raportti ja liitteet tehtävä FIS:lle heidän lomakkeilla.

4 KESKUSTELUAIHE Tuleeko jokaisella joka osallistuu FIS-SM kilpailuun olla FIS lisenssi? KYLLÄEI Raportointi FIS:iin? Säilyykö FIS arvo? Varoitussysteemi? Säännöt! Ylimääräinen kustannus? Kaikki hiihtäjät viivalla!

5 KESKUSTELUAIHE Kilpailija Juha M Pylväs jolla on FIS lisenssi syyllistyy rikkomukseen ja hänelle tuomitaan kirjallinen varoitus. Pylväällä on edellisestä FIS kisasta alla kirjallinen varoitus, mutta myös kansallisen liiton antama kirjallinen varoitus Loviisan XXV Puistohiihdoista. Sääntöjen mukaan hänet täytyy hylätä (ICR 392.7). Janne T Kolu jolla ei ole FIS lisenssiä tekee saman rikkeen ja hän saa saman rangaistuksen. Hänellä ei tietenkään ole alla FIS:in kirjallista varoitusta, mutta kylläkin kansallisen liiton antama kirjallinen viime Loviisan XXV Puistohiihdoista. Miten toimitte ja kumpi varoitustili tyhjenee? Seuraava tapahtuma on Jämijärven FIS-SM kisoista 2009

6

7

8


Lataa ppt "SM-Kilpailuista FIS-kilpailut, mikä muuttuu TD:n tehtävissä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google