Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kuopion Seudun Pesäpalloilijat ry missio, visio ja arvot.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kuopion Seudun Pesäpalloilijat ry missio, visio ja arvot."— Esityksen transkriptio:

1 Kuopion Seudun Pesäpalloilijat ry missio, visio ja arvot

2 MISSIO: ”HUIPPUPESISTÄ SAVOLAISILLE HYVÄSSÄ SEURAHENGESSÄ” Haluamme tarjota hyvät mahdollisuudet Pohjois-Savolaisille pesäpalloilijoille harrastaa lajia huipputasolla. Pesäpallon ystäville mahdollisuuden seuratoimintaan hyvässä seurassa ja katsojille mahdollisuuden seurata huippupesäpalloa loistavissa olosuhteissa.

3 VISIOT:

4 URHEILULLISET VISIOT:  hyvä ja menestyvä joukkue = ”oman kylän poikia”  osaava ja ammattitaitoinen valmennus ja pelinjohto  nyt käytössä naapuriseurojen juniorit, ehkä tulevaisuudessa myös omat juniorijoukkueet SEURATOIMINNAN VISIOT:  Osaavat ja jaksavat toimijat  Innostuneet talkoohenkilöt  Hyvä seurahenki  Seurayhteistyön lisääminen oman alueen seurojen kanssa Muut visiot:

5 MARKKINOININ JA MYYNNIN VISIOT:  Sidosryhmiin (yritykset, kaupunki, yhteistyökumppanit)suhteet ovat kunnossa ja pystymme vastaamaan heidän haasteisiin  Markkinointi hoidetaan hyvin ja asianmukaisesti; Mikä luvataan se pidetään!  Myynnissä on ammattitaitoiset henkilöt  Vakaa talous VIESTINTÄ:  Pystyisimme lisäämään positiivista näkyvyyttä  Sisäisen tiedottamisen parantaminen seuran sisällä


Lataa ppt "Kuopion Seudun Pesäpalloilijat ry missio, visio ja arvot."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google