Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tutorin muistio Tutor on ryhmän toiminnan asiantuntija. Ei siis välttämättä sisältöasiantuntija. ohjaa ja auttaa opiskelijoita näkemään aihetta eri näkökulmista.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tutorin muistio Tutor on ryhmän toiminnan asiantuntija. Ei siis välttämättä sisältöasiantuntija. ohjaa ja auttaa opiskelijoita näkemään aihetta eri näkökulmista."— Esityksen transkriptio:

1 Tutorin muistio Tutor on ryhmän toiminnan asiantuntija. Ei siis välttämättä sisältöasiantuntija. ohjaa ja auttaa opiskelijoita näkemään aihetta eri näkökulmista. puuttuu keskusteluun vain jos syntyy konflikti tai keskustelu ei etene. ohjaa tarkkailijaa palautteen antamisessa. Mahdolliset loukkaavat, negatiiviset palautteet on käsiteltävä heti. osallistuu tutoriaalin jälkeen palautekeskusteluun tutorien omalla keskustelualueella. Vaihdetaan kokemuksia ja näkemyksiä.

2 Tutorin muistio Tutoristunnon alussa opskelijoiden lyhyt esittely oppiaineittain. (nimilaput, nimileikkejä yms.) Tarkistetaan, että kaikki ovat ymmärtäneet miten workmatesia käytetään PBL- opiskelun aikana. Jos haluaa kommentointiin käyttää sähköpostia, niin sekin on mahdollista. Tutoristunnossa voi olla mukana myös ns. hiljainen tutor, joka on oppimassa metodin käyttöä. Hiljaiseksi tutoriksi kannattaa mennä erityisesti, jos ei ollut mukana lukuvuoden -04- -05 koulutuksessa. PBL-jakson jälkeen tutor vie hyväksytty-merkinnän workmatesiin (?)

3 Tarkkailijan ohjeet Tarkkailija seuraa koko ryhmän toimintaa, yhteisöllisyyttä, tasapuolisuutta keskustelun kuluessa. keskustelun sujumista, eteenpäin menoa ryhmän tunnetiloja roolien toteutumista normirakennetta motivoituneisuutta Tarkkailijan palaute: Koko ryhmän toiminnasta Jokaiselle opiskelijalle erikseen Viimeisenä tutorille


Lataa ppt "Tutorin muistio Tutor on ryhmän toiminnan asiantuntija. Ei siis välttämättä sisältöasiantuntija. ohjaa ja auttaa opiskelijoita näkemään aihetta eri näkökulmista."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google