Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pääkaupunki: Buenos Aires (2, as.)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pääkaupunki: Buenos Aires (2, as.)"— Esityksen transkriptio:

1 Pääkaupunki: Buenos Aires (2, 776 000 as.)
Argentiina Pääkaupunki: Buenos Aires (2, as.) Naapurimaita ovat Bolivia, Brasilia, Chile, Paraguay ja Uruguay. Pinta-alaltaan maailman kahdeksanneksi suurin valtio. Virallinen kieli: espanja Faktoja Madonna - Don't Cry For Me Argentina Asukasluku 39 miljoonaa

2 ARGENTIINA http://www.youtube.com/watch?v=QIJqsiQAZog&feature=related
Argentiina sai nimensä latinan sanasta argentum, joka tarkoittaa hopeaa Mitä tiedämme Argentiinasta? Tango argentino kilpailee suomalaisen tangon .

3

4 Pinta-alaltaan valtavan suuri maa Tietoja: www. finpro
Pinta-alaltaan valtavan suuri maa Tietoja: Argentiinassa on demokratia. Yli 90 % maan väestöstä on roomalaiskatolisia. Pääkaupunki: Buenos Aires Perhe-elämä: Useimmilla perheillä on kahdesta neljään lasta. Argentiinalaiset nuoret ovat tottuneet läheiseen perhe-elämään. Ei ole epätavallista, että isovanhemmat asuvat perheen luona. Sedät ja tädit sekä muut läheiset sukulaiset, jotka asuvat samassa kaupungissa, kokoontuvat usein yhteen viikonloppuisin, syntymäpäivinä sekä muina juhlapyhinä.

5 Presidentti Cristina Elisabet Fernández de Kirchner
Pinta-alaltaan valtavan suuri maa Asukasluku: 40 miljoonaa Argentiinassa on demokratia. Yli 90 % maan väestöstä on roomalaiskatolisia. Pääkaupunki: Buenos Aires

6 Evita Musikaali Evita kertoo Argentiinan taustoista – ja kauniista Eva Peronista

7 Tehtäviä Luettele Argentiinan naapurimaat! Miksi Argentiinan rannikolla sataa enemmän kuin sisämaassa? Mitä ovat La Platan maat? Mitä tarkoittaa gaucho? Miten Argentiina on menestynyt jalkapallossa? Uruguayn pääkaupunki on? Paraguayn pääkaupunki on?

8 – elämää vuorten ehdoilla
Andien maat – elämää vuorten ehdoilla

9 Andien maat – elämää vuorten ehdoilla
Chile Peru Equador Kolumbia Bolivia Karttatehtävä - Vihkotehtävä


Lataa ppt "Pääkaupunki: Buenos Aires (2, as.)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google