Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tervetuloa kansainväliseen liikkeenjohdon verkostoon! MBA (Master of Business Administration) on maailman tunnetuin liikkeenjohdon koulutusohjelma. Kouluttautujat.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tervetuloa kansainväliseen liikkeenjohdon verkostoon! MBA (Master of Business Administration) on maailman tunnetuin liikkeenjohdon koulutusohjelma. Kouluttautujat."— Esityksen transkriptio:

1 Tervetuloa kansainväliseen liikkeenjohdon verkostoon! MBA (Master of Business Administration) on maailman tunnetuin liikkeenjohdon koulutusohjelma. Kouluttautujat tähtääväät haastaviin kansainvälisiin tehtäviin ja haluavat sen vuoksi päivittää kompetenssinsa opiskelemalla tehokkaasti myös työnsä ohessa. MatrixMBA™ on korkeatasoinen MBA-ohjelma, joka on suunnattu suurten, kansainvälisten yhtiöiden ylimmälle ja keskijohdolle. Ammattilaisille, jotka haluavat kehittää globaaleja liiketoimintavalmiuksiaan sekä teorian että käytännön tasolla. Koulutusohjelma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa myös uransa alkuvaiheessa oleville, kansainvälisiin asemiin tähtääville nuorille. Tässä MatrixMBA jr.™ -ohjelmassa kouluttautuja opiskelee samaan tahtiin ja samat opintokokonaisuudet kuin kokeneemmat kolleegansa ja hankkii työkokemustaan joko jälkikäteen tai opiskelunsa ohella. Kun tarvittava työkokemus on koossa, MatrixMBA jr.™ -todistus korvataan perinteisellä MBA-todistuksella. Mitä? Mikä Matrix? MatrixMBA™ perustuu tehokkaaseen monimuotokoulutukseen, jossa kirjallisuus, verkko- työskentely, harjoitukset, tentit ja lähipäivät vuorottelevat. Ohjelma edistyy paralleelisti, jolla tarkoitetaan, että kaikki koulutusmateriaali on koko ajan kouluttautujan kaytettävissä. Jokainen kouluttautuja voi siten itse päättää, koska opiskelee, tenttii ja valmistuu. MatrixMBA™ - kenelle? MatrixMBA™ soveltuu yrityksille, jotka haluavat kehittää samanaikaisesti kokonaisia henkilöstöryhmiä. Nyt tämä on mahdollista, koska kouluttautuja on täysin vapaa ajasta ja paikasta. Kansainvälinen toiminta ja siihen liittyvä matkustaminen ei ole enää päämäärätietoisen kouluttautumisen este.

2 MatrixMBA™ -opiskelija voi aloittaa opinnot välittömästi ja opiskella sen jälkeen aivan omaan tahtiinsa. Ohjelmassa on vain viisi pakollista, yhteistä verkostoitumispäivää. Ohjelman laajuus on 80 ov. Perusasioita ei tarvitse suorittaa, koska ne voidaan hyväksilukea aiempien opintojen ja työkokemuksen perusteella. MatrixMBA™ on englanninkielinen ja keskittyy vain uusimpaan liiketoiminta- osaamiseen. Pakolliset osiot ovat Knowledge and Network Management, Global Marketing Strategies, Supply Chain Management, eBusiness ja BPR. Tehokkain MBA-ohjelma? Käytännön tavoitteet Kaikilla kouluttajilla on tutkijataustan lisäksi laaja käytännön liiketoimintaosaaminen. Koulutusohjelman akateemisesta tasosta vastaa suomalainen tiedeneuvosto, jota johtaa KTT, tietojohtamisen dosentti Mauri Grönroos. Lisäksi tiedeneuvostonn kuuluvat TkT, MBA, M.Sc. Matti J. Haverila sekä TkT Anasse Bouhlal. Kaikilla koulutusosioilla on vain yksi yhteinen tavoite: uusi tieto on voitava ottaa välittömästi käyttöön ja muuttaa ylivoimaiseksi kilpailutekijäksi globaaleilla markkinoilla. Jokaisella organisaatiolla on omat, yksilölliset koulutuksen tavoitteet. Koulutusohjelman matriisirakenteen vuoksi siihen voidaan helposti liittää omaa erityisosaamista vahvistavia elementtejä. MatrixMBA™ muodostaa kiinteän ytimen omaan, sisäiseen koulutukseenne. Asiantuntijamme auttavat teitä veloituksetta oman erikoisosionne suunnittelussa, laativat tarvittaessa tentit ja hallinnoivat koulutuksen. Osa sisäistä koulutustanne. www.matrixmba.net International Competence Academy, TAMK, mauri.gronroos.tamk.fi +358 – 50 – 517 5600 Miten alkuun? Tutustu huolellisesti MatrixMBA™ -sivuihin alla olevassa osoitteessa. Ilmoittaudu sen jälkeen orientaatiopäivään, jossa voit esittää kysymyksiä ja tutustua MBA-ohjelman vastuukouluttajiin. Samalla voit myös hankkia opintoviikoiksi muutetun yhteenvedon tähänastisista opinnoistasi ja työkokemuksestasi. Orientaatioon osallistuminen ei sido yritystänne mihinkään. Tervetuloa kansainväiseen liiketoimintaverkostoon!


Lataa ppt "Tervetuloa kansainväliseen liikkeenjohdon verkostoon! MBA (Master of Business Administration) on maailman tunnetuin liikkeenjohdon koulutusohjelma. Kouluttautujat."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google