Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen"— Esityksen transkriptio:

1 Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen
Työskentelin maito-ja metsätilalla Mikkelissä Olen vuodesta 1997 tehnyt erilaisia määräaikaisia töitä. Työt ovat olleet kiinnostavia ja antoisia ja olen tavannut lukuisia ihania työkavereita ja asiakkaita Asun avioliitossa ja minulla on kolme lasta Tyttäreni Suvi opiskelee Roomassa valtiotieteitä ja kansainvälistä politiikkaa. Poikani Timo opiskelee Helsingin Yliopistossa fysiikkaa ja nuorimmainen Antti valmistui Mikkelin Ammattikoulusta 2009. Omaan hyvät Atk-taidot ja tulen toimeen erilasten ihmisten kanssa

2 Koulutus 1978 Talouskoulu 1997 Agrologi
Välinehuoltaja, Mikkelin ammattiopisto, 2006 Muu koulutus 2000 Luonnonmukainen maatalous, avoin yliopisto Ympäristötieteen approbatur, avoin yliopisto, 2002 Kauppaoikeus 2008 Kansantaloustiede 2009

3 Viljavuuspalvelu Viljavuuspalvelussa olen työskennellyt useaan otteeseen. Vuosina 1997 toimin harjoittelijana ja laboratorio apulaisena 1998, 2005, 2007 ja 2008 tutkimusagrologina Olen myös tehnyt ns. hivenmarkkinointia työni ohella, sekä joskus myös iltaisin muun työni ohella.

4 Etelä-Savon TE-keskus
Etelä-Savon Te keskuksessa olen toiminut tarkastajana äitiyslomansijaisena vuosina 1999 ja Sieltä jäi läpi elämän kantavia ihmissuhteita

5 Proagria Mikkeli Mikkelin Maaseutukeskuksessa olen toiminut maitotilaneuvojana ja luomuvastaavana vuosina Täällä kohtasin lukuisia, innovatiivisia asiakkaita, joista osasta tuli hyviä ystäviä.

6 Mikkelin keskussairaala
Mikkelin keskussairaalassa olen toiminut välinehuoltajana vuosina 2004, 2005, 2006 ja 2010, työni siellä jatkuu. Sairaalassa opin, mitä vastuullinen työ on, sillä välinehuoltaja on välillisesti vastuussa potilaan turvallisesta hoidosta.

7 Helsingin Yliopisto, Ruralia instituutti
Helsingin yliopistossa olen työskennellyt hankkeissa Vuonna 2004 tutkimusavustajana Vuonna suunnittelijana Täällä opin konkreettisesti mitä hanketyö pitää sisällään.

8 Tuottajain Maito, Mikkeli
Tuottajain Maidon Paimenpoika myymälässä olen työskennellyt joulukuussa 2007 ja helmi-maaliskuussa 2008. Tätä työtä jatkoin sijaisena toukokuusta 2008 ja se tämä sijaisuus päättyi Asiakaspalvelutyö on ollut mieluisaa. Työni ohella olen tehnyt sähköistä laskutusta ja varastokirjanpitoa..


Lataa ppt "Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google