Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Koulutus & neuvonta TudaTupa jatkosuunnitelmat. Koulutus – miten edetään? Ensimmäiseksi tarvitaan työpajat, joissa laaditaan koulutusstrategia ja perusmateriaalit.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Koulutus & neuvonta TudaTupa jatkosuunnitelmat. Koulutus – miten edetään? Ensimmäiseksi tarvitaan työpajat, joissa laaditaan koulutusstrategia ja perusmateriaalit."— Esityksen transkriptio:

1 Koulutus & neuvonta TudaTupa jatkosuunnitelmat

2 Koulutus – miten edetään? Ensimmäiseksi tarvitaan työpajat, joissa laaditaan koulutusstrategia ja perusmateriaalit koulutuksia varten – Työpajoihin mukaan viestinnän, tekniikan ja koulutuksen osaajat Koulutusmateriaalien luonnista: – Tarkoituksena on, että tehty perusmateriaali soveltuu yleisesittelyksi ja kullakin tieteenalalla voidaan sen pohjalta ja sen lisäksi tehdä oma tarkempi materiaalinsa. – Kootaan yhteen hyviä esimerkkejä – Tallennetaan koulutusmateriaali ja esimerkkipankki johonkin yhteiseen paikkaan (esim. Groups). Koulutuksessa tärkeää: – Yleisesittelyiden kanssa pyritään kanssa osaksi tiedekunnan koulutuksia ja tilaisuuksia, mieluummin kuin lähdetään järjestämään erillisiä tutkimusdatatilaisuuksia. – Koulutuksissa mukana myös TiKen ja lakipuolen edustajat – pyritään tavoittamaan opiskelijat mahdollisimman varhaisessa ja otollisessa vaiheessa, niin että tutkimusdata-asiat yhdistyisivät luontevasti opiskelun eri vaiheisiin. Huom: perusteilla olevat tutkijakoulut! – Integroidaan tutkimusdata-asiat kirjaston koulutuksiin: refworks & dataan viittaaminen, tiedonhankinnan koulutus &tutkimusdatan peruskäsitteet, miten tutkimusdataa haetaan yms., aihealueen tietokannat (viite- ja tutkimustietokannat) – Räätälöityjä koulutuksia tutkimusryhmille yms. Etabloituneissa ryhmissä voisimme myös käydä itse oppimassa heidän käytännöistään. Benchmarking.

3 Neuvonta Tutkimusdatapalvelut infomateriaaleihin (esim. kirjaston esitteisiin osaksi palveluvalikoimaa) Käytännön neuvontatyön järjestäminen – Mihin otetaan yhteyttä? Vaihtelee kampuksittain. Terkossa informaatikot, miten Kumpula, Viikki, keskusta?


Lataa ppt "Koulutus & neuvonta TudaTupa jatkosuunnitelmat. Koulutus – miten edetään? Ensimmäiseksi tarvitaan työpajat, joissa laaditaan koulutusstrategia ja perusmateriaalit."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google