Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry"— Esityksen transkriptio:

1 Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry
Sirkku Mikkola TtM, fysioterapeutti

2 Väitämme että, syömishäiriöiden hoito näyttäytyy koordinoimattomana, epäselvänä ja perustelemattomana!

3 Ajatuksia Paljonko henkilökuntaresursseja ja rahaa voitaisiin säästää,
jos hoito perustuisi valtakunnallisesti suunniteltuihin hoitopolkuihin ja saumattomiin hoitoketjuihin? jos hoito keskitettäisiin yhteen paikkaan, niin ettei potilaan tarvitsisi liikkua vaan hoito tulisi hänen luokseen? jos vastuu koko hoitoprosessista olisi yhdellä ammattilaisella? jos potilas hoidettaisiin kerralla terveeksi? Paljonko inhimillistä kärsimystä voitaisiin säästää, jos sairastunut ja hänen läheisensä kohdattaisiin kokonaisvaltaisesti, eikä hoidettaisi vain oirekimppua?

4 Tarkastelunäkökulmat:
Julkinen sektori (koulu- ja opiskeluterveyden-huolto) Yksityissektori Kolmas sektori (Lounais-Suomen syömishäiriöperheet ry, Syömishäiriöliitto - SYLI ry) Opetustoimi (ennaltaehkäisy, tunnistaminen ja varhainen puuttuminen)

5 Miten varmistaa Kustannustehokas, vaikuttava, tasalaatuinen
ja oikea-aikainen hoito koko valtakunnan tasolla? Sairastavan ja läheisten laaja-alainen huomioiminen? Syömisongelmien ennaltaehkäisyyn panostaminen?

6 Polku aarnimetsästä hyvässä hoidossa olevaan metsään
”Taloudellinen kestävyys metsätaloudessa tarkoittaa sitä, että metsiä on pyritty käsittelemään siten, että tulevaisuuden hakkuumahdollisuudet eivät kärsi nykyhetken toiminnasta. Metsän ekosysteeminä tulee kyetä tarjoamaan elinympäristön siellä eläville lajeille käsittelyistä huolimatta.”


Lataa ppt "Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google