Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Himalajalle 18.1.- 8.2.2009 Himalajan Vapaakirkko Koillis-Intiassa on voimakkaasti kasvava kirkkokunta. Joka toinen vuosi kirkko järjestää nuorisokonferenssin,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Himalajalle 18.1.- 8.2.2009 Himalajan Vapaakirkko Koillis-Intiassa on voimakkaasti kasvava kirkkokunta. Joka toinen vuosi kirkko järjestää nuorisokonferenssin,"— Esityksen transkriptio:

1

2

3 Himalajalle 18.1.- 8.2.2009 Himalajan Vapaakirkko Koillis-Intiassa on voimakkaasti kasvava kirkkokunta. Joka toinen vuosi kirkko järjestää nuorisokonferenssin, johon osallistuu satoja nuoria. Aktiossa pääset mukaan konferenssin ainutlaatuiseen ilmapiiriin. Kolmen viikon aikana vierailemme myös seurakunnissa ja kohtaamme Vapaakirkon ensimmäisten lähettien työn satoa. Tule mukaan näkemään historiaa ja tekemään uutta! Hinta: n. 1300 € (lennot, viisumit, ruuat ja majoitus)

4 Thaimaa-aktio 2.- 23.2.2009 Vapaakirkon Thaimaa- aktiossa osallistut yhdessä paikallisten kristittyjen ja lähetystyöntekijöiden kanssa erilaisten evankelioimistapahtumien järjestämiseen. Aktio sisältää mm. draamojen esittämistä, ohjelmatuokioiden järjestämistä lapsille ja englannin kielen opetusta. Matkan aikana saat laajemman käsityksen paikallisesta kulttuurista ja elämäntavoista, ja pääset seuraamaan lähetystyöntekijöiden elämän arkea. Hinta: n. 1300 € (lennot, viisumit, ruuat ja majoitus)

5 Aktioiden alaikäraja on 18 -vuotta. Paikkoja aktioihin on rajoitettu määrä. Jos olet kiinnostunut ja haluat lisätietoa, ota yhteys Vapaakirkon lähetystoimistoon: lahetys@svk.fi Käy myös nettisivuillamme: www.svk.fi/aktiot

6 Lähde mukaan!


Lataa ppt "Himalajalle 18.1.- 8.2.2009 Himalajan Vapaakirkko Koillis-Intiassa on voimakkaasti kasvava kirkkokunta. Joka toinen vuosi kirkko järjestää nuorisokonferenssin,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google