Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lyhyt musiikki: 8. luokalla 2h läpi lukuvuoden Vaihtoehtoina : 1) musiikki (bändi) tai 2) musiikkiteatteri Pitkä musiikki: 8. ja 9. luokalla 2h läpi lukuvuoden.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lyhyt musiikki: 8. luokalla 2h läpi lukuvuoden Vaihtoehtoina : 1) musiikki (bändi) tai 2) musiikkiteatteri Pitkä musiikki: 8. ja 9. luokalla 2h läpi lukuvuoden."— Esityksen transkriptio:

1

2 Lyhyt musiikki: 8. luokalla 2h läpi lukuvuoden Vaihtoehtoina : 1) musiikki (bändi) tai 2) musiikkiteatteri Pitkä musiikki: 8. ja 9. luokalla 2h läpi lukuvuoden

3 Valinnaisessa musiikissa painopiste on täysin musisoinnissa. Asiat (kuten esim. musiikin teoria) opitaan musisoinnin lomassa ja eri aihealueisiin tutustutaan oman musiikin tuottamisen kautta. Tavoitteet ja ohjelmisto muotoillaan aina kurssin alussa, riippuen oppilaiden kiinnostuksen kohteista ja taitotasosta. Oppilaat pääsevät aina itse vaikuttamaan kurssin sisältöön eikä ketään pakoteta esim. laulamaan. Musiikki sopii kaikille. Tavoitteena on, että jokainen löytäisi omat mielekkäät instrumentit ja syventäisi erityisesti taitojaan kyseisten instrumenttien parissa. Tavoitteena on myös kokonaismuusikkouden kehittäminen. Moni on saanut valinnaismusasta elinikäisen musiikkiharrastuksen itselleen! Musikaalisuutta ei arvioida, vaan musiikillista toimintaa.

4 Mitä valinnaismusassa tehdään? Muun muassa näitä… - monipuolinen soittaminen ja soittimiin tutustuminen (mm. kitara, basso, piano & kosketinsoittimet, rummut, lyömäsoittimet ja muut rytmi- ja melodiasoittimet) - laulaminen (myös moniääninen laulaminen) - säveltäminen, sanoittaminen ja musiikillinen keksintä - monipuolista kuuntelemista (populaarimusiikki, taidemusiikki, maailmanmusiikki ja perinnemusiikki) - musiikkiteknologiaohjelmiin (notaatio- ja audiosekvensseriohjelmat) ja äänittämiseen perehtyminen tunneilla. - vierailu äänitysstudiossa –> kappaleiden äänittäminen ja tuottaminen - osallistuminen esityksiin koulussa (juhlat, konsertit ym.) - erilaiset konserttikäynnit - musiikkiliikunta - projektit eri oppiaineiden kanssa (esim. kuvis, draama) - ryhmätöitä (mm. musiikki & mediataidot, musiikin yhteys tekstiin, kuvaan ja liikkeeseen, muut ajankohtaiset aiheet) …ja muutakin hyödyllistä, mielenkiintoista ja mukavaa!


Lataa ppt "Lyhyt musiikki: 8. luokalla 2h läpi lukuvuoden Vaihtoehtoina : 1) musiikki (bändi) tai 2) musiikkiteatteri Pitkä musiikki: 8. ja 9. luokalla 2h läpi lukuvuoden."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google