Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Chairborne Oy.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Chairborne Oy."— Esityksen transkriptio:

1 Chairborne Oy

2 Chairborne Oy Toimiala Perustajat Huvi- ja virkistystoiminta
(Käytännössä PRH ja YTJ merkkasi toimialaksi ”Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym.”) Perustajat Chairborne RY:n entiset jäsenet josta muodostetaan OY:n hallitus.

3 SWOT Uudistumisen vaikeus Ennestään tuttu ryhmä
Kokemus Valmis kalusto Tekijöiden taitokirjo Uudistumisen vaikeus Raa’an markkinatalouden oppiminen Mainostamisen vaikeus Hinnoitteluvaikeudet Uudistuvat aselait Nykyinen hoplofobiaan ajava mentaliteetti Harrastus ei samalla tavalla hyväksyttyä vanhemmalla ikäluokalla Nuorten liikkumisen tärkeys Valmis asiakaskunta Tapahtumien tarpeellisuus Puolustusvoimien myönteisyys lajia kohtaan.

4 Ansaintalogiikka Tuotteet ja palvelut Asiakkaat
Airsoft pelitapahtumien järjestäminen Yksityistapahtumien järjestäminen esim. polttarit, pikkujoulut Varusteiden ja kaluston vuokraaminen Alueen ja palveluiden vuokraaminen ulkopuolisille Asiakkaat Airsoftin harrastajat. Yksityiset elämystapahtumia etsivät asiakkaat. Pelialuetta tarvitsevat muut pelinjärjestäjät Liikevaihdon muodostuminen Pelitapahtumissa tietty osallistumismaksu Yksityistapahtumat sovittavissa vuokrattavan kaluston/ohjelman mukaan Pelialuevuokrat

5 Liiketoimintaympäristö
Toimiala Airsoftaajia suomessa tuhansia. Monien pienten yhdistysten tai ryhmittymien alla, mutta suurempia pelitapahtumia järjestää valitettavan harva Markkinat Kilpailua on hyvin vähän suomessa. Pelitapahtumille on kysyntää, mutta kokeneita järjestäjiä on vähän. Kilpailijat Kilpailu koostuu lähinnä eri yhdistysten järjestämistä peleistä, mutta ongelmana on alueiden saaminen. Chairbornella aluetta ja kalustoa jo valmiiksi. Toimialaan vaikuttavat muutokset Huonosti suunniteltu aselakiuudistus. Harrastuksen hiipuminen marginaalilajiksi.

6 Visio ja tavoitteet 5 vuoden kuluttua Tavoitteet Vision vaatimukset
Uusia tapahtuma-alueita pk-seudulla Vakituisempaa yksityistapahtumien tarjontaa Tavoitteet Saada myös suomen ulkopuolelta pelaajia suurtapahtumiin Pelitapahtumien kasvu Vision vaatimukset Enemmän mainostamista Uusia osaajia yhtiöön

7 Strategia Julkisuuden tuominen Laajempi yhteistyö Laajemmat nettisivut
Mainostaminen Laajempi yhteistyö Puolustusvoimat Muut pelinjärjestäjät Kaupunki & kunnat

8 Yhtiöjärjestys Yhtiön toiminimi ja kotipaikka Yhtiön toimiala
Yhtiön toiminimi on Chairborne Oy, kotipaikka Vihti, Suomi. Yhtiön toimiala Yhtiön toimialana on tapahtumien ja elämyspalveluiden järjestäminen. Yhtiö harjoittaa näihin liittyvien tarvikkeiden ja materiaalien myyntiä, ostoa, huoltoa, vuokrausta ja maahantuontia. Tätä toimintaa varten yhtiö voi vuokrata, hallita, myydä tai ostaa maa-alueita, kuljetuskalustoa, rakennuksia tai rakennelmia. Lisäksi yhtiö harjoittaa monimediapalveluiden tuottamista, julkaisua, konsultointia ja koulutusta. Yhtiö tuottaa myös äänentoisto- ja valopalveluita ja näihin liittyvien tarvikkeiden myyntiä, ostoa, huoltoa, vuokrausta, konsultointia ja maahantuontia. Yhtiö voi ostaa, myydä ja omistaa omia osakkeitaan sekä harjoittaa muuta arvopaperikauppaa. Yhtiö voi vuokraamallaan tai omistamallaan maa-alueella harjoittaa majoitus-, matkailu- ja leirintäpalveluita ja niihin liittyvien tarvikkeiden ja materiaalien ostoa, myyntiä, vuokrausta, huoltoa, konsultointia ja maahantuontia. Yhtiön toimintana voi myös olla maa- ja metsätalouteen liittyvät toiminnat, mukaan lukien sahatoiminta ja puunjalostus. Yhtiö voi harjoittaa alkoholin ja elintarvikkeiden myyntiä, ostoa ja maahantuontia tarvittavien lupien hankkimisen jälkeen.

9 Yhtiöjärjestys Yhtiön osakepääoma
Yhtiön osakepääoma on 2.500,00 €, joka jakautuu kpl osakkeita ja suoritetaan apporttina. KT-VA ja Nolife nimiset rekisteröimättömät yhdistykset ovat harjoittaneet toimintaa aiemmin yhdistyksinä ja tämän toiminnan pohjalta toimintaa jatkamaan perustetaan tämä yhtiö. Apporttiomaisuutena yhtiölle luovutetaan edellä mainittujen yhdistysten hankkima maastokuorma-auto ZIL-131. Osakepääomasta osa jätetään yhtiön omistukseen ja on tarkoitettu jaettavaksi aktiivisuuden perusteella joko nykyisille osakkaille tai uusille toimintaan liittyville tahoille. Vuosittain on sovittu jaettavaksi enimmillään kpl osakkeita, kuitenkin niin, että yhdelle taholle voidaan yhden vuoden aikana enimmillään luovuttaa 250 kpl osakkeita kerrallaan. Yhtiökokous tekee päätöksen jakamisesta edellisen vuoden aktiivisuuksien perusteella vuosittaisessa yhtiökokouksessaan ja esittää sen hallitukselle, joka vahvistaa päätökset.

10 Yhtiöjärjestys Yhtiön hallinto
Yhtiölle valittiin hallitus, jossa on yksitoista (11) varsinaista jäsentä ja viisi (5) varajäsentä. Hallituksella on puheenjohtaja, mutta yhtiölle ei valita toimitusjohtajaa. Hallitus valitaan kolmeksi (3) vuodeksi kerrallaan ja on päätösvaltainen kun vähintään kuusi (6) henkilöä on paikalla.

11 Yhtiöjärjestys Yhtiön tilikausi ja tilintarkastus
Yhtiön tilikausi on kalenterivuosi, 1.1 – Ensimmäinen tilikausi päättyy Yhtiön toiminnan laajuus ei edellytä tilintarkastajan valitsemista. Yhtiön osakkailla on oikeus tilintarkastusta vaatia ja tällöin se on suoritettava. Jos toiminnan laajentumisen myötä tilintarkastuksen edellytykset kuitenkin täyttyvät, hallitus valitsee silloin tilintarkastajan. Tilinpäätös käsitellään kirjanpitolakien ja viranomaisten edellyttämällä tavalla ja aikataululla. Kirjanpitäjäksi on valittu Ab Cornia Oy ( ) ja tehty sopimus on voimassa toistaiseksi. Muilta osin noudatetaan osakeyhtiölain säädöksiä, asetuksia ja määräyksiä.


Lataa ppt "Chairborne Oy."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google