Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hei! Olen IT alan insinööri ja haen ensisijaisesti työtehtäviä tietoliikenne suunnittelu-ja ylläpitoalueelta.Vahvuuteni ovat verkkojen suunnittelu, rakentaminen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hei! Olen IT alan insinööri ja haen ensisijaisesti työtehtäviä tietoliikenne suunnittelu-ja ylläpitoalueelta.Vahvuuteni ovat verkkojen suunnittelu, rakentaminen."— Esityksen transkriptio:

1 Hei! Olen IT alan insinööri ja haen ensisijaisesti työtehtäviä tietoliikenne suunnittelu-ja ylläpitoalueelta.Vahvuuteni ovat verkkojen suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito. Puhun C/C++ , Java, Html kieltä ja hallitsen Oracle:n suunnittelun, osaan Linux, unix ja Windows:n: -95, -98, xp, 2000, server 2003 ja Aktive Directory ja Cisco. Ms Office, sekä Hardware:n että Software:n asennuksen ja konfiguroinnin. Minulla on runsaasti työkokemusta, kuten oheisesta ansioluettelosta käy ilmi. Olen saanut työskennellä erilaisissa yhteisöissä ja yrityksissä erilaisten työtiimien jäsenenä.Olen toiminut mm. ohjelmointityössä ja Atk-huollossa. Useat tietokonesovellukset ovat opiskelun ja työtehtävien kautta tulleet minulle tutuiksi. Työssäni olen pääsääntöisesti käyttänyt työkielenä suomea, englantia, ja omaa äidinkieltäni arabiaa. Olen tottunut tiimityöskentelyyn ja arvostan sitä työmuotona, koska olen joustava, avoin ja sosiaalinen ihminen, hyvä kuuntelija ja osaan ottaa muut ihmiset huomioon. Mutta toisaalta tilanteen niin vaatiessa osaan työskennellä itsenäisesti ja tehdä päätöksiä. Asiakaspalvelun, markkinoinnin ja yrittäjähenkisyyden olen imenyt itseeni jo nuorena ja sain myös omakohtaisia kokemuksia perustaessani sekä toimiessani omassa yrityksessäni. Esimiehenä olen määrätietoinen ja paljon vaativa mutta myös alaisiani kuunteleva. Ohjaan alaisiani oikeaan suuntaan ja opetan heitä kehittämään työtoimintaa. Olen asunut Suomessa 17 vuotta.Olen kotoisin Egyptistä ja minulla on Suomen kansalaisuus. Perusluonteeltani olen rauhallinen, sosiaalinen ja ahkera. Sopeudun helposti uusiin tilanteisiin ja omaksun uudet käytännöt ja työtavat nopeasti. Sitoudun tehtäviini ja työotteeni on tunnollinen, työskentelinpä joko itsenäisesti tai ryhmässä. Uskon että jokainen uusi työtehtävä tarjoaa minulle haasteita sekä mahdollisuuksia kehittää taitojani edelleen. Terveisin

2 YHTEYSTIEDOT Nimi: Rafaat Abouelkhier Osoite: Huhtamäentie 6 C
 Postinumero: / kaupunki Espoo   Maa Suomi Kansalaisus Suomi  Syntymä-aika  Matkapuh  Sähköposti   Kotisivu 

3 KOULUTUS 1999-2004 Tietokone insinöörin koulutus tutkinto (AMK) /EWTEK
Tietotekniikan perustutkinto /Amiedu Hotelli- ja ravintolaesimiehen tutkinto /Espoon palvelualojen oppilaitos Ammattilukion diplomi Pyramid koulu Egypti

4 Jatkuu koulutus opintoviikkoa Suomi kansainvällisenä palveluympäristönä-kurssi, Espoon hotelli- ja ravintolaoppilaitoksessa. Markkinointi-ja palvelutoimintojen perusteet, etäopiskelukurssi Kaukaa viisas /Helsinki. ”Train the Trainer’s Workshop” kurssi Saudi Arabiasta. Muita kursseja: Laatujärjestelmä, taloushallinto , työnjohtaminen.

5 Kieli Arabia Äidinkieli Suomi Erinomainen Englanti Kiitettävä Ruotsi
Tyydyttävä

6 Aikaisempi työkokemus
2003- continue Suomen Posti Oyj Postinjakaja. LT Linkkitehdas Oy C/C++, html, java ja Oracle ohjelmointityö. CXT-Huolto Finland Oy Tietokoneiden, kirjoittimien huolto ja ylläpito. Oma yritys: Du Soleil IT Ay IT-alan suunnittelu, hallintoa ja markkinointia. Osuuskauppa Seutu kokkina ja kassa-tarjoilijana, ravintola Rossossa ja Petterissä. Tarjoilijana ja johtajana kansainvälisissä hotelleissa Egyptissä, Saudia-Arabiassa ja Irakissa.

7 Harrastukset Shakki, sudoku, jalkapallo, kalastus ja ulkoilu.
Kiitos mielenkiinnosta! Toivottavasti tavataan piakkoin....


Lataa ppt "Hei! Olen IT alan insinööri ja haen ensisijaisesti työtehtäviä tietoliikenne suunnittelu-ja ylläpitoalueelta.Vahvuuteni ovat verkkojen suunnittelu, rakentaminen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google