Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ammattilainen saa paikan

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ammattilainen saa paikan"— Esityksen transkriptio:

1

2 Ammattilainen saa paikan
”Töitä hakiessa kyllä huomaa, että työnantajat arvostavat ammatillista koulutusta.” :: Rovaniemen palvelualojen oppilaitos :: Rovaniemen tekninen ammattioppilaitos :: Rovaniemen terveys- ja sosiaalialan oppilaitos :: Lapin luonto-opisto :: Levi-Instituutti :: Lapin Urheiluopisto

3 Hyvä viestijä ”Olen ylpeä siitä, että saan asiat sujumaan.”
:: Merkonomi :: Datanomi Taitoja, joille on käyttöä monessa.

4 Viihtyisyyden tekijä ” Hyvällä palvelulla voin pelastaa jonkun päivän.” :: Suurtalouskokki :: Hotellivirkailija :: Ravintolakokki :: Tarjoilija :: Matkailupalvelujen tuottaja :: Toimitilahuoltaja :: Talouskoulu Palveluja ja elämyksiä ihmisille.

5 Rautainen ammattilainen
”Maailma on kone. Minä pidän sen käynnissä.” :: Automaatioasentaja :: Elektroniikka-asentaja :: Sähköasentaja :: Koneistaja :: Hienomekaanikko :: Autokorinkorjaaja :: Automaalari :: Ajoneuvoasentaja :: Autonkuljettaja :: Lentoasemahuoltaja :: Lentokoneasentaja Mekaniikkaa, mutta ei mekaanisesti.

6 Menijä ja tekijä ”Pidän siitä, että työ edistyy. Haluan saada näkyvää tulosta.” :: Kartoittaja :: Maanrakennuskoneenkuljettaja :: Lvi–asentaja :: Talonrakentaja Monenlaisia työtehtäviä itsenäisesti.

7 Aito käsityöläinen ”Tuntuu kivalta huomata, että tulee koko ajan taitavammaksi.” :: Puuseppä :: Maalari :: Pukuompelija :: Elintarvikkeiden valmistaja :: Leipuri-kondiittori Käytät luovuutta ja näet hienot tulokset.

8 Korvaamaton ihminen ”Mukavinta on se, kun tapaa erilaisia ihmisiä ja pystyy ammattitaidollaan auttamaan heitä.” :: Lähihoitaja Lapsia ja aikuisia elämän eri käänteissä.

9 Hyvän mielen tuoja ”Jokaisessa on jotain kaunista. Minä osaan tuoda sen näkyviin.” :: Kosmetologi :: Parturi-kampaaja Saat haistella trendejä ja hyödyntää ihmistuntemustasi.

10 Hi-tec-tukkijätkä ”On mahtava tunne olla ison harvesterin ohjaimissa ja tehdä hommia omin päin keskellä metsää.” :: Metsäkoneenkuljettaja Tiedoillasi ja taidoillasi on kysyntää, myös ulkomailla.

11 Luonnon ymmärtäjä ”Voin tehdä oikeasti jotain ympäristön hyväksi. Ja näyttää myös muille, miten hieno luonto on.” :: Luontoyrittäjä :: Ympäristönhoitaja :: Puutarhuri :: Porotalousyrittäjä :: Maaseutuyrittäjä :: Talonrakentaja Itsenäistä työtä, jossa saat käyttää luovuuttasi.

12 Kansainvälinen Lappi-asiantuntija
”Eri kulttuureista tulevien ihmisten tapaaminen on tosi mielenkiintoista. On hauskaa saada tutustuttaa heidät Lappiin!” :: Matkailupalvelujen tuottaja :: Matkailuvirkailija :: Ravintolakokki Unelmatöitä sinulle, joka pidät asiakaspalvelusta ja olet oma-aloitteinen.

13 Päivän piristäjä ”Parasta on se, kun näen jumppaajien hikiset, hymyilevät kasvot.” :: Liikuntaneuvoja Tunnet eri liikuntalajeja ja saat muutkin innostumaan.

14 Syöksylaskija-sähköasentaja
”Koulu joustaa, jos on vaikka leiri.” :: Maastohiihto :: Jalkapallo :: Jääkiekko :: Lentopallo :: Lumilautailu Saat molemmat: ammatin ja urheilun.


Lataa ppt "Ammattilainen saa paikan"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google