Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Jalkapalloa ja Koulutusta Pietarsaaressa  Vuonna 1995 perustettu ”jalkapallolinja” on tarkoitettu lukioissa ja kauppaopistossa opiskeleville tytöille.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Jalkapalloa ja Koulutusta Pietarsaaressa  Vuonna 1995 perustettu ”jalkapallolinja” on tarkoitettu lukioissa ja kauppaopistossa opiskeleville tytöille."— Esityksen transkriptio:

1 Jalkapalloa ja Koulutusta Pietarsaaressa  Vuonna 1995 perustettu ”jalkapallolinja” on tarkoitettu lukioissa ja kauppaopistossa opiskeleville tytöille ja pojille. Tavoite on antaa nuorille jalkapallojlioille mahdollisuus yhdistää opiskelemisen ja jalkapallo pelaamisen. Vuosien aikana tämä koulutusohjelma on yhdessä seurojen kanssa tuottanut monia hyviä pelaajia mm. Fredrik Svanbäck, Jimmy Wargh, Jens Portin, Mirka Ruotsalainen, Kajsa Vikman jne.

2 Akatemiat  Tällä hetkellä FF Jaro toteuttaa Suomen Palloliiton asetetut vaatimukset akatemialisenssin saamiseksi. Jaron akatemia on avoin ja kaksikielinen ja joka vuosi mukana Akatemioitten SM-karsinnoissa.  FC United toteuttaa myös vaatimukset mutta tällä hetkellä seuroille ei ole myönnetty akatemialisenssiä.

3 Harjoitukset  Harjoitukset pidetään tiistaisin, keskiviikkosin ja perjantaisin Tellus hallissa klo. 07.50-09.20. Lähellä sijaitsee Fitness-kuntosali missä myös pidetään harjoituksia. Harjoituksen painopistealueet ovat lähinnä taito, pelikäsitys, koordinaatio ja nopeus.

4 Yhteistyöoppilaitokset  Jakobstads Gymnasium, Pietarsaaren Lukio, Kauppaopisto Optima, Topelius Gymnasiet kuuluvat yhteistyöopistoihin mutta myös Ammattikoulusta ja Pedersöre Gymnasiumista on ollut oppilaita mukana.

5 Asuminen  Oppilaat jotka tulevat muilta paikkakunnilta on mahdollisuus hakea oppilasasuntoa Pietarsaaressa. Oppilaitokset auttavat mielellään asunnon hakemisessa.

6 KOULUVIRASTO JALKAPALLOA JA KOULUTUSTA ”jalkapallolinja” OPPILAITOKSET -Jakobstads Gymnasium -Pietarsaaren Lukio -Kauppaopisto Optima -Topelius Gymnasiet SEURAT -FF Jaro JS -FC United + seurojen akatemiat JALKAPALLOA JA KOULUTUSTA PIETARSAARESSA


Lataa ppt "Jalkapalloa ja Koulutusta Pietarsaaressa  Vuonna 1995 perustettu ”jalkapallolinja” on tarkoitettu lukioissa ja kauppaopistossa opiskeleville tytöille."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google