Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Opintopolku.fi palvelu

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Opintopolku.fi palvelu"— Esityksen transkriptio:

1 Opintopolku.fi palvelu
Yhteishaku 2014

2 Etusivu

3 Demoversio https://koulutus.opintopolku.fi/wp/fi/

4 Aloita hakemuksen täyttö keräämällä ensin koulut Muistilistalle esim
Aloita hakemuksen täyttö keräämällä ensin koulut Muistilistalle esim. Pohjois-Tapiolan lukio

5 Muistettavia asioita 5 hakutoivetta mieluisuusjärjestykseen! Hakujärjestystä ei voi muuttaa hakuajan jälkeen. Yhteystiedot oikein, etenkin puhelinnumero ja sähköposti. Mielellään myös huoltajan puhelinnumero. Hakemuksen muuttaminen: Muutos hakuajan puitteissa sähköpostilla.

6 Esimerkki hakemuksen muuttamisesta
Hakutoivemuutos Hertta Hakija 1. hakutoive: Pohjois-Tapiolan lukio, lukio 2. hakutoive: Leppävaaran lukio, lukion urheilulinja 3. hakutoive: Omnian ammattiopisto, Espoon keskus, Lehtimäentie, sosiaali- ja terveysalan pt, pk. Minulla ei ole terveydellisiä esteitä, minulla ei ole aiempia peruttuja opinto-oikeuksia. Haluan suorittaa lukion ja/tai ylioppilastutkinnon.

7 Muistettavia asioita Numerot täytetään vain ammatillisessa koulutuksessa, joissa on pääsykoe (demossa kysytään kaikilta). Numerot otetaan joulutodistuksesta ja lisäksi numerot 8-luokalla päättyneestä historiasta ja 7-luokalla päättyneistä taito- ja taideaineista. Myös valinnaisainenumerot täytetään. Lupatiedoissa kannattaa antaa lupa julkaista tieto internetissä.

8 2. Koulutustausta = perusopetuksen oppimäärä

9 Lisäkysymykset Omnia muut linjat

10 Lisäkysymykset sosiaali- ja terveysala

11 Harkintaan perustuva valinta
Koulutuksen järjestäjä voi valita enintään 30 prosenttia opiskelijoista pistemääristä riippumatta. Perusteita harkintaan perustuvalle hakemiselle: oppimisvaikeudet sosiaaliset syyt koulutodistusten puuttuminen todistuksen vertailuvaikeudet. Koulutuksen järjestäjä voi pitää oppimisvalmiuksia mittaavan kokeen, jonka tarkoituksena on selvittää, onko hakijalla riittävät edellytykset opiskeluun.


Lataa ppt "Opintopolku.fi palvelu"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google