Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Arabia Krislin Maansoo. Historia Vuonna 1873 Rörstrand sai perustamisluvan suomalaiselle tytäryhtiölle ja Arabian ensimmäiset tehdasrakennukset nousivat.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Arabia Krislin Maansoo. Historia Vuonna 1873 Rörstrand sai perustamisluvan suomalaiselle tytäryhtiölle ja Arabian ensimmäiset tehdasrakennukset nousivat."— Esityksen transkriptio:

1 Arabia Krislin Maansoo

2 Historia Vuonna 1873 Rörstrand sai perustamisluvan suomalaiselle tytäryhtiölle ja Arabian ensimmäiset tehdasrakennukset nousivat vuonna 1874, lokokuussa. Arabialla oli palveluksessa vuoden 1875 alussa 110 henkeä. Arabian museo avasi ovensa vuonna 1948. Nyt on Arabia ollut mukane suomalaissia hetkissä yli 135 vuoden ajan.

3 Arabia Luonnon ja ympäristön kunnioittaminen ovat keskeisellä sijalla Arabia on modernin suomalaisen muotoilun edelläkävijä. Arvostettuja Arabia on määrittävät ajaton kauneus ja laadukkuus.

4 Paratiisi Birger Kaipiaisen suunnittelema Paratiisi on Arabian rakastetuimpia klassikkosarjoja. Sen koriste on ylellisen rehevä ja runsas. Yksikin sarjan esine tuo uutta hehkua koko kattaukseen.

5 Ilusia red Design Heikki Orvola ja Fujiwo Ishimoto. Illusia syttyy intohimon punaiseksi valkoisen ja violetin Illusian rinnalla.


Lataa ppt "Arabia Krislin Maansoo. Historia Vuonna 1873 Rörstrand sai perustamisluvan suomalaiselle tytäryhtiölle ja Arabian ensimmäiset tehdasrakennukset nousivat."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google