Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Olet saapunut laivallasi aarresaaren luo. Ankkuroit laivan kauemmaksi rannasta ja lähdet muutaman luottomiehesi kanssa pienemmällä veneellä kohti saarta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Olet saapunut laivallasi aarresaaren luo. Ankkuroit laivan kauemmaksi rannasta ja lähdet muutaman luottomiehesi kanssa pienemmällä veneellä kohti saarta."— Esityksen transkriptio:

1

2 Olet saapunut laivallasi aarresaaren luo. Ankkuroit laivan kauemmaksi rannasta ja lähdet muutaman luottomiehesi kanssa pienemmällä veneellä kohti saarta. Rantaudutte ja kaivat Mustaparran tekemän aarrekartan esille. Selvität nopeasti sijaintinne ja siirrytte kartalla pisteeseen X.

3 Mustaparta tunnettiin vainoharhaisena miehenä. Hän oli piilottanut ohjeita pitkin saarta ja piirtänyt aarrekarttaan vain muutamia saaren tuntomerkkejä.

4 Ensimmäisen vihjeen olit selvittänyt aikaisemmilla matkoillasi ja se on 5W+3N.

5 Etsitte uutta vihjettä ja lopulta Koukkukäsi huomasi kiven, jossa luki seuraava vihje: 2N.

6 Liikutte uudelle vihje paikalle ja huomaatte saapuneenne rannalle. Ette näe muuta kuin hiekkaa ja vettä. Haravoitte ympäristöä, kunnes äkillisesti kompastut johonkin. Se oli naru,joka jatkui mereen. Aloitatte vetämään narusta ja huomaatte merestä nousevan pullon. Pullon sisältä löydätte käärön, jossa neuvotaan etsimään reitti saarella olevien toisten jättipalmujen luo. Mikä on kulkemasi suunta?

7 Palmujen luona huomaatte puussa olevan kaiverruksen, jossa lukee 1E+5S ja 2W+9S

8 Löydät maasta pääkallon, jonka sisäpuolelle on kaiverrettu seuraava vihje. ”Etsi yksinäinen jättipalmu!” Mikä on kulkemasi suunta?

9 Palmun luota löydätte vain arkullisen rommipulloja, suuresta etsinnästä huolimatta. Päätätte katsoa arkun kuitenkin perinpohjin läpi. Pian Puolisilmä huomasikin arkun pohjalta lapun, jossa oli seuraava vihje: 2E+8N.

10 Aloitatte taas uudet etsinnät ja yhtäkkiä huomaatte koulutetun jääkarhun. Hyppäätte karhun selkään ja karhu ottaa suunnan 10W+9S.

11 Olette saapuneet tulivuoren toiselle puolelle ja aloitatte kaivannot. Löydätte aarteen juuri kun Lahopuujalka huomaa tulivuoresta pursuavan laavaan. Hyppäätte nopeasti jääkarhun selkään aarre mukananne ja matkaatte suorinta reittiä turvaan lähtöpisteeseen. Mikä on kulkemanne suunta?

12 Pääsitte turvaan aarteen kanssa ja jatkatte uusien aarteiden etsimistä.


Lataa ppt "Olet saapunut laivallasi aarresaaren luo. Ankkuroit laivan kauemmaksi rannasta ja lähdet muutaman luottomiehesi kanssa pienemmällä veneellä kohti saarta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google